2777
2789

چند بار اینجا تاپیک خانواده افراد خودکشی کرده رو دیدم انقدر غم دلشون زیاد بوده که همون ها باعث شد هیچوقت به خودکشی فکر نکنم بخاطر دل خواهرام مامانم و... حتی اگر با اونا دعوا کرده باشم

حتی اگه بدونم هم نمیگم 

گناهه

خیلی هم گناهه

❤️ای تو بهانه واسه بودن ❤️ای نهایت رسیدن❤️ ای تو خود لحظه ی بودن❤️ تا طلوع صبح خورشید و دمیدن ❤️تو رو اون لحظه که دیدم، به بهانه هام رسیدم❤️ از تو تصویری کشیدم، که اونو هیچ جا ندیدم❤️ تو رو از نگاهت شناختم ،قصه از عشق تو ساختم❤️ تو رو از خودت گرفتم، با تو یک خاطره ساختم❤️من با این آهنگ زندگی کردم... زندگی ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم خسته شدم یدونه خوبشو به منم پیشنهاد بدین 

عزمزم خوبش تو همین تاپیک گفتم پایین‌تر

با مرگ طبیعی و رضایت خدا

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

اسی میخایی بدون درد و با رضایت خدا بمیری هرروز زیارت عاشورا بخون تا هرچندروز تونستی ۴۰ روز باشه بهت ...

مطمئنی راحت میشم بعدش 

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است 
مطمئنی راحت میشم بعدش 

اره اگر بخایی فقط باید بخونی

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

چجوری از فکر خودکشی بیرون اومدی

اون فردی که اذیتم می‌کرد فعلا خفه خون گرفته هم اینکه برا خودم هدف ایجاد کردم که بهش برسم مثلا اینکه پولامو جم کنم وزبان بخونم ومهاجرت کنم