2777
2789

سلام چون خودم خیلی توی سایت گشتم و اطلاعات درستی پیدانکردم ترجیح دادم تجربیات خودمو اینجا بزارم که اگر کسی خواست استفاده کنه و اصلا نترسه

منم نوشتم توتاپیک هام هست

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکسال پیش عمل کردم ولی قوس بینی م زیاد خوب نبود و ناهموار بود که دکتر ترجیح داد با سوهان کشی برطرفش کنه. البته خودمم از دکتر خواستم که پره های بینیمو کوچیک کنه چون موقع عمل بهش دست نزده بود.

کلا یکربع شد.خیلی استرس داشتم  زیاااد.دکتر باهام حرف زد که میخواد چیکار کنه.خوابیدم روی تخت.باهمون لباسای خودم.گان روی صورتم انداختن و ازم خواستن که چشمامو ببندم من خودم خواستم که چسب بزنن که تصادفا باز نشه.بعدش هم آمپول بیحسی رو به تمام نقاط بینیم زد(تنهاقسمت دردناکش)بعداز دودقیقه بیحس شد و دیگه دردو سوزش رو متوجه نشدم. فکر کنم بتادین به همه بینیم زدن.و اول از همه پرههای بینیمو جمع کرد و بخیه زد.بعدش هم ازداخل سوراخ راست بینی م، یه شکاف ایجاد کرد و سوهانی که دندانههای درشت داست رو وارد کرد و کشید و بعدش هم سوهان ریز رو مرتب کشید و یه تامپون وارد همین سوراخ بینیم کردن و روی بینیمو چسب زدن.درحال حاضر تغییر کردم ولی هنوز کبودی ندارم اما ورم دارم. البته امروز انجام دادم و حالمم خوبه.خیلی راحت بود .استرسش بدتراز خود عمل بود.هر تغییری کرد میام و میگم.کسی هم سوالداشت بپرسه میگم