2777
2789
عنوان

زن بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 44 پست
خوشحال شدم برات قطعا شماهم‌دختر خوش قلبی بودین که تونستین ایشون رو بپذیرین ایشونم انسانیت به خرج د ...

مرسی عزیزدلم.... خداییش منم کاری باهاشون ندارم

مثلا خدای نکرده دخالتی فضولی چیزی

نه اصلا....

خیلی زحمت‌ها برام کشیده 

تقریبا۵ساله با پدرم ازدواج کرده

واقعا خوبیهاش وهمیشه به چشم میبینم

ثلا چند روز پیشا سالگرد مادرم بود براش آش پخته بود بین همسایه ها خیرات کرده بود

خدا می‌دونه خیلی عزیزو دوست داشتنیه

خ قدرشو بدون مادر من هیچ یه نوک انگشت این خانمم نکرده 

واقعا کسی که ذات مهربونی داشته باشه 

چه از خون آدم باشه چه غریبه به دل میشینه....بخوام برات حرف بزنم مثنوی باید بنویسم

خواهر خودم همین بغل گوشمه 

زمانی که بهش احتیاج داشتم باهام قهر بود

بچم به دنیا اومد حتی یه زنگ خشک و خالی بهم نزد درحالیکه به جان بچم

من وقتی مجرد بودم چه کارایی که برای خودش و بچه هاش نکردم

آدم یه چیزایی رو نمیشه فراموش کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا کسی که ذات مهربونی داشته باشه  چه از خون آدم باشه چه غریبه به دل میشینه....بخوام برات حر ...

حرف دل منومیزنی ک

من یذره بچه بودم تا قبل عروسیم برای خواهرم ک ۱۱سال ازم بزرگتره کوه بودم ک هیچ برای خودشو بچه هاش بخدا مادری میکردم و پشتشون بودم ازدواج کردم ک جلوم مار شدن و بچمم ک دنیا اومد نگم برات ک اعصاب و بغضشو ندارم

قدر زن باباتو بدون الهی ک خدا برای هم سالمو صمیمی نگهتون داره

دختر عموی من دختر شوهرش رو ابتدایی میخوند تروخشک کرد بزرگ شد ازدواج کرد بعد دختر عمو از شوهرش بخاطر ...

چون دختر عموت یه زن بابا بوده داری طرفداریش رو میکنی

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈

اسی من تو زندگیت نیستم ولی خدایی ۹۰ درصد زن باباها کثافتی بیش نیستن حالا مال تو خوب بوده نمیددنم جریان چجوریه 

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈
اسی من تو زندگیت نیستم ولی خدایی ۹۰ درصد زن باباها کثافتی بیش نیستن حالا مال تو خوب بوده نمیددنم جری ...

همه ی آدما مثل هم نیستند

هرکسی یه اخلاقی داره

اما خب زن بابا فقط اسمش بددررفته

هستن کسایی که واقعا مهربونن 

ولی خب بعضیام بدجنس میشن

درکل هرکسی با بقیه فرق داره

چون دختر عموت یه زن بابا بوده داری طرفداریش رو میکنی

اینجا نه کسی دختر عموی من میشناسه نه اون دختر رو 

ادم بچه خودشو میزنه .منع میکنه همیشه همه چی اوکی نیس که

ولی دختر عموم خیلی نرم و انعطاف پذیره 

کلا خنده اش به راهه 

مقرراتی هم نیس به خاطر جمع کردن و پختن کسی رو عذاب بده 

ولی شوهرش معتاد عیاش الکلی وحشی بود پول نمیداد هیچی نمیخرید یدونه تلوزیون نداشتن 

بعد چون دختر عموم خودش یه بچه دیگه داشت میترسید بچه رو نده 

بعد بچه دیگه بزرگ شده گفته طلاق بگیر منم همراهتم 

اون بچه پشت مادرش وایستاد که تونست طلاق یگیره 

ببین این زن ضعیفه 

ببین حدود ۱۵ سال قبل جهزیه برده وسایل همونا بود 

گاهی زن عموم برای تولد و عیدی وسایل برقی میخرید برای دختر عموم چون شوهر عوضیش نمیخرید بعد  طلاق حتی اونارو نداد 

این شخص تو شرایط بد با مرد بد صداش در نمیومد 

مطمئن باش با اون دختر خیلی خوب رفتار میکرد 

آدم باید خیلی خدا نشناس باشه  بدون شناخت قضاوت کنه 

اون دخترم تاوان پس میده 

از اول میرفت پیش مادرش چرا نمیرفت میرفت سریع برمیگشت چون اینجا راحت تر بود .ببین این مرد چقدر روانی بود زن قبلیش یعنی مادر اصلی دختر دوبل روانی بود 

دختر عموم فقط تونست خودشو با بچه اشو خلاص کنه

اینجا نه کسی دختر عموی من میشناسه نه اون دختر رو  ادم بچه خودشو میزنه .منع میکنه همیشه همه چی ...

یعنی نمیتونسته بره مهریه رو بزاره اجرا؟

یعنی نمیتونسته بره مهریه رو بزاره اجرا؟

یه بار قهر کرد رفت خونه عموم 

اومد معذرت خواهی و فلان 

مهریه ببخش به جاش خونه بزنم به نامت 

دختر عموم قبول کرد 

خونه رو ۳ دونگ زد 

ولی تو شهرستان ۳ دونگ خونه فکر میکنی چقدر میشه 

هیچ اونم نداده 

دختر عموم میگه بمونه بچه ام بزرگ شد میدم برای اون .اول زندگی چیزی داشته باشه 

یه بار قهر کرد رفت خونه عموم  اومد معذرت خواهی و فلان  مهریه ببخش به جاش خونه بزنم به نا ...

اخه مگه میشه؟عموت هیچی نمیگه؟

اخه مگه میشه؟عموت هیچی نمیگه؟

عموم فوت شده 

زنعموم تنهاست 

ببین یکی نااهل باشه از خدام نمیترسه

یه مدت دختر عموم تو شهر خونه پنهانی گرفته بود 

یعنی هیچ کس نمیدونست کجاست 

از بس از این مرد میترسید 

کتکش میزد 

شهر کوچیک ابرو برای ادما خیلی مهمه راضین بمیرن ولی شکایت دادگاه نرن نگو نوه ی عموم رو تو خیابون دیده 

از صبح تا شب تعقیب کرده 

بعد خونه دختر عموم رو پیدا کرده 

در زده اینام بی خبر در رو باز کردن 

دختر عموم تو خونه میدوییده داد میزده از ترس 

هنوز طلاق نگرفته بودن تو مراحل قبل طلاق بودن 

میخوام درک کنی چقدر ازش میترسه 

دوباره خونه رو عوض کرد دوباره پیدا کرد 

اللن دیگه میاد تو کوچه جلو در ولی چون طلاق گرفتن جرات نداره بره تو .التماس و خواهش برگرد من دوست دارم 

دوسش داری عیاشی 

دوسش داری نمیزاری کار کنه 

دوسش داری پول نمیدی 

کتک میزنی تهمت میزنی 

اینم بگم روان دختر عموم بهم ریخته حال روحیش خیلی بده 

یهو گریه میکنه یهو فقط نگاه میکنه حرف نمیزنه 

میبینی از صبح تا شب چیزی نخورده 

[QUOTE=341184028]عموم فوت شده  زنعموم تنهاست  ببین یکی نااهل باشه از خدام نمیترسه یه مدت دختر عموم تو شه ...[/QUOTE

مرده از زن قبلیش چن تا بچه داره؟

[QUOTE=341184028]عموم فوت شده  زنعموم تنهاست  ببین یکی نااهل باشه از خدام نمیترسه یه مدت د ...

یه دختر 

اونم ازدواج کرده 

خیلی سال پیش 

حتی برای اون جهیزیه نداد که بچه خودش بود رحم نکرد 

اصلا نمیدونی این مرد چقدر عوضیه 

الان بچه دختر عموی من خودش کار میکنه 

دختر عموم کار میکنه 

لباس اینا میخرن یا خوراکشون 

خودت میدونی چقدر گرونیه 

یه دختر  اونم ازدواج کرده  خیلی سال پیش  حتی برای اون جهیزیه نداد که بچه خودش بود ...

خب وقتی دید مرده خرج بچه خودش رو نمیده برا چی بهش شوهر کرد ؟

خب وقتی دید مرده خرج بچه خودش رو نمیده برا چی بهش شوهر کرد ؟

از کجا بدونه 

میگم بچه بود 

طلاق گرفتن 

این دختر روهم دختر عموم بزرگ کرده 

الان بعد طلاق دختر عموم و پدرش یادش افتاده ایتوری بزاره من بی مادر بودم نامادری بدجنس داشتم😐😐😐

گفتی چون دختر عموته داری طرفداری میکنی 

این شرایط رو گفتم بدونی تو چه وضعی بودن 

ادم بچه اشو بخواد تنبیه میکنه راه اشتباه رو نره 

ولی دختر عموم اهل تنبیه و سرزنش هم نیس 

خیلی مهربون و بی آزاره