2777
2789
عنوان

بینیمو عمل کنم؟؟

144 بازدید | 16 پست

بینیم استخونیه با نوک گوشتی دلم میخواد پیش فاطمه مختاری تو بروجرد عمل کنم شما تجربه دارید پیشش رفته باشید؟

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من یه نفر میشناسم پیشش عمل کرده اونقدر طبیعی و نوک افتاده و زشت من دوس ندارم  کیان احمدی هم نر ...

منم طبیعی میخوام ولی نوک بینی خودم افتاده است دلم میخواد خوب شه دکتر خوب نمیشناسی تو لرستان؟

نه نظری درباره دکتر ندارم ولی من میگم الان که همه عمل کردن تو خاص باش خودت باش خودت دوست داشته باش ب ...

نمیتونم چهره ام خیلی خوبه فقط نیم رخمو اصلا دوست ندارم 

من لبام ژل ولی دماغ دست نزدم چون دیگه همه شبیه هم میشیم 😐

حالا من اصلا ژل دوست ندارم😂