2777
2789

بعد به مردم فحشم میده... بابامم ادم پولداری هست.یعنی ربطب به نداری نداره ظاهزش.😐همکار بابام یه روز اومده جلو در فک کرده خدمتکار خونس....خاله مادرم به مادربزرگم کمک میکرده تو کارای خونه مادرمم اورده بابام از رو ترحم گرفتتش.ولی هنوز تو فاز دوران مجردیشه.یه لباسایی داره که من یسالم بود یادمه همونارو داشت.شلوارای تو خونش سوراح سوراخ 😐حمومم دو سه ماه یبار میره میگه مریضم من مث گلم بو نمیدم...هر روزم میگه سرما خوردم یا عفونت کلیه دارم یا هر بیماری ای سرخود باز قرص مبندازه بالا...موادم گاهی مصرف میکنه...حرصم درمیاد با کاراش بخدا.به همکارام گفتم اون مامانمه گدا نیست پشماشون ریخته.😐غذا هم خوب نمیخوره چون زباد مواد میزنه زباد میخوابه شده 34 کیلو...بابامم که دایم سر پروژه هاس ماهی پنج روز میاد بهش چیزی نمیگه

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایااین تاپیک برای پربازدید شدن است یا تراوشات ذهن بیمار یک انسان بیمار؟!

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

احتمالا  خودت چیزی نزدی؟

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!