2777
2789
عنوان

کابوس / تورو خدا بیایین

227 بازدید | 55 پست

یمدت هر شب راجب بابام کابوس میدیم حدود یماه گذشت و رفع شد بعد دوباره گن ماه بعدش شروع شد کابوس هایی که مببینم تو همشون بابام هستش و بالا های وحشتناکی سرم میاره با اینکه توی وایعیت رابطمون خیلی طبیعه یا کلی شوخی داریم نمیدونم چرا باید راجب اون انقدر کابوس بیینم چند روزه دوباره شروع شده از ترس کابوس هام شبا بیدار میمونم روزا میخوابم تا اینمه چند دقبقه پیش با دردیذکه بخاطر شکنجخ های بابام توی خوابم بود با گریه بیدار شدم :))))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو من نمی ترسم 

عزیزم تو علم متا میگن اون شخصی ک‌تو خواب میبینی پدرت نیست .

موجودی تو هیبت پدرته.ی فرضیه دیگ هم هست ک میگ ادما کارمای زندگی قبلشونو تو خواب پس میدن .

من هر دومورد این فرضیه رو تجربه کردم

عزیزم تو علم متا میگن اون شخصی ک‌تو خواب میبینی پدرت نیست . موجودی تو هیبت پدرته.ی فرضیه دیگ هم هست ...

من سال‌ها خواب خونه مادر بزرگم‌رو میدیم 

اونجا همه جمع بودیم و من مادر بزرگ و پدربزرگم رو بغل میکردم و با بغض زیاد گریه میکردم که دلم براتون تنگ شده

عزیزم تو علم متا میگن اون شخصی ک‌تو خواب میبینی پدرت نیست . موجودی تو هیبت پدرته.ی فرضیه دیگ هم هست ...

من چراباید اینومیخوندم آخه باردارم،منم یه مدت فقط خواب میدیدم بابام مامانمو به طرز وحشتناکی میکشه بعدمریض شدن مامانم دیگه این خوابوندیدم۱

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...