2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه کوچیک داری،اینو ناخاسته باردار شدی؟؟؟

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

مبارکه به خوشی بغلش کنی

برا منم دعا کن امضام

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
از همتون ممنونم عزیزای دلم ❤️❤️❤️❤️❤️

مبارکت باشه عزیزم...سلامت بغلش بگیری🥰😘....میشه با این حس و حال قشنگت دعا کنی منم باردار شم سه سالع منتظرم منم...دعام میکنی🥺اسمم سمانه

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

10 ماهشه و من مانده ام تنهای تنها 🤣🤣🤣

عیب نداره خدا برات خاسته 

ایشالله خوش قدم باشه وحسااابی زندگیت پربرکت باشه 

اسم منم زهرا هست برام دعا کن اگر صلاحه همین ماه منم مامان بشم ۵ساله منتظرم

10 ماهشه و من مانده ام تنهای تنها 🤣🤣🤣

چند روز از موعدت گذشته?دو قلو ان فکنم

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)