2777
2789

سلام 

حدود یک ساله خونه پدرمم هستم با شوهرم اختلاف دارم هیچ وقت دنبالم نیومد تا ک خودم برگشتم خونم دوباره بحث مون شد قهر کردم برای بار دوم خواستم برم خونه خودم دیگ منو خونه نذاشت 

روم عدم تمکین زد خلاصه الآنم یک ساله دادگاه هستیم و ب نفقه من محکوم شده رای قطعی شده

خلاصه تو این یک سال نه دیدمش ن صداشو شنیدم 

انگار واسم هفت پشت غریبس ی دختر هم داریم که پیش خودمه ۸ ماهه هم دخترشو ندیده اصلا

خیلی واسطه فرستادم اما می‌گفت فایده ندارد

انگار برای اون همه چی تموم شده و قید منو زده مردی که زنشو بخواد یک سال نمی زاره خونه باباش بمونه زنش

خلاصه شوهرم متولد ۷۷ سنش کمه و خواهر شوهرم خیلی پرش میکنه  

۲ ماه پیش شنیدم دختر خواهر شوهرم که هم سن خودمه ۲۲ هستیم طلاق گرفته 

خواهر شوهرم خواست منو طلاقی کنه سر دختر خودش اومد 😑

یک ماهه ک دوماد سابق خواهر شوهرم دنبال شماره من بوده تا منو پیدا کنه یا دنبال پیچ و اکانت من بوده تا از طریق دوستم منو پیدا می‌کنه و میگه ما طلاق گرفتیم و یکمم از بدی های اون خانواده بهم گفت و در آخر بهم پیشنهاد ازدواج داد که بیا با هم ازدواج کنیم من دخترتو هم قبول میکنم بشه دختر خودم 

فک کنید من زندایی زنش بودم یک زمانی مثلاً !!!!

منم گفتم خب من طلاق نگرفتم هنوز و اونم گفت بالآخره میگیری 

ولی من جواب منفی دادم بهش گفتم من قصد ازدواج ندارم

ولی صدای تماس هاشو ظبط کردم که خیلی ببخشیدا می‌گفت ازت خوشم میاد و با یاد تو ج * **ق میزنم 

خیلی حالم بد شد و بعد اون گفتم ب من زنگ نزن دیگ بلاکش کردم 

از اون ور هم شوهر اون یکی خواهر شوهرم منو تو روبیکا چند روز پیش فالو کرد چون شوهرم به نفقه من محکوم شد شبش این آقا منو فالو کرد

من با همین آقا عین کارد و پنیر بودیم چون چند باری دخالت زیاد کرده بود تو زندگیمون جوابشو داده بودم حسابی

من بخاطر دخترم قصد طلاق ندارم و از مطلقه شدن میترسم 

شوهرمم گفته طلاقت نمیدم هیچ وقت

فقط دعا کنید شوهرم سرش ب سنگ بخوره بیاد دادگاه آشتی کنیم چون اصلا دادگاه نمیاد شهرستانه همش لایحه میده ب دادگاه اما من تهرانم خونه پدرم 

بعد اینکه آشتی کردیم بنظرتون صدای ظبط شده دوماد سابق خواهر شوهرمو نشون بدم ب شوهرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

و اینکه همین دوماد خواهر شوهرم گفته بود که خواهر شوهرت گفته من نمی‌زارم اون بیاد سر زندگیش ینی منو گفته بیاد پامو میکنم تو *** دیگ خودتون متوجه شدید 

دلم میخواد برگردم سر زندگیم خیلیا از خداشونه طلاق بگیریم همه خوشحالن 

🥴

فقط خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم طلاق نگیر بزار بسوزن دخترتم گناه داره نه صداشو به هیچ وج به کسی نده گوش بده یا بده تو میشی یا محکوم میشی همسرتم شکاک میشه اون اقایی ام که بعد نفقه فالو کرده صدردصد بخاطر پول مهریه این دوتا افتادن دنبالت

از خدا که پنهون نیست ولی تا می تونید از بنده هاش پنهون کنید🦋

زندگی که شوهرت نخوادت زندگی نیس 

حالا هرکی میخواد خوشحال شه

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟

زندگی که اسم طلاق توش میاد از نظر من تموم شدس، شما که دیکه یه ساله جدایین، حتی سراغتم نگرفته، نمیدونم جای شما نیستم ولی من بودم این زندگی سمی رو تموم میکردم، در ضمن صدا ها رو پاک کن، عزیز همین که شما با ایشون حرف زدی به اندازه اون مقصری

از نفقه بگذر

اگر اون مرد مرد خوبی هست

هنوز تنور داغه بجای مهریه خونه بنامت کنه. باهاش ازدواج

کن

خانوادگی بسوزنشون

واقعا فکر کردین ؟من انقدر حوصله دارم که طلاق بگیرم ؟؟            من واقعا حوصله ندارم  بخام این زندگی  این همسر این خانواده رو ترک کنم  که بخام  دوباره ..ازدواج کنم تشکیل خانواده بدم...دوباره  ۳سال طول بکشه  فرمان اون  زندگی  اون مرد  اون خانواده همسر رو به دست بگیرم؟؟فرهنگشون  طبقه خانوادشون بشناسم.دوباره  خاهر شوهر  مادر شوهر  بازی رو تحمل کنم؟ حوصله دارم ؟؟بخام جاری مادرشوهر خاهر شوهر بشناسم از سر زندگیم بازشون کنم؟؟ هرچند همسرم بد هم  باشه.... بخام داخل خانواده  همسر برا خودم جایگاهی  درست کنم؟؟؟اعتماد اطرافیانو  کسب کنم؟؟.من انقدر عمر میکنم ؟؟واس اینکار؟؟؟این حوصله اعصاب دارم؟؟؟پس  عمری وقتی واس این شوهر  این زندگی گذاشتم چی؟؟؟؟مگر همینجوری کشکی  هست ؟؟؟؟خیر جانم ..(دیالوگ نوید محمد زاده)من میمونم اینجا حقمو میگیرم موندم حقتونو کف دستتون بزارم😃  اینارو درست میکنم...با همین  آدم ها..همین تیکه ها پازل مو میچینم .....زندگی  بازی حکم هست وقتی برد میزنن کارت هارو  معلوم نیست  به تو چی میفته  شاید بهترین  دست...شاید بدترین دست...ولی مجبوری با همون دست بازی کنی..با همون کارتا  منتها..باید بدونی  کدوم  کی استفاده کنی که  بازی رو ببری....توی شطرنج باید بشناسی  مهره هاتو  کدومو کجا بزاری....تو کل عمر وقت نداری که  صرف شناختن  مهره  های زندگیت کنی  .....پس با همینا  بازی کن..            _زندگی  یک قماره_ من شاید قمار بلد نباشم...ولی وسط بازی هم حق جا زدن ندارم...این قانون بازی  حکم هست____کاربر ۹ساله سایتم
به نظرم طلاق نگیر بزار بسوزن دخترتم گناه داره نه صداشو به هیچ وج به کسی نده گوش بده یا بده تو میشی ی ...

آره دقیقاً 

خاک تو سرشون من دنبال پول نیستم دنبال اینم شوهرم بیاد منو ببره بیاد بگه دوست دارم هنوز

اما اونا دنبال این هستن منو بدون پول طلاق بدن

فقط خدا

شما چطور زندگی میکنید که انقد حاشیه میاد تو زندگیتون ؟

چه رفتاری داشتی که الان یه مرد نامحرم به خودش اجازه میده واضح بهت بگه به یاد تو ج..ق میزنم؟؟

یا میگه خواهر شوهرت دربارت همچین حرفی زده؟ 

کاش این تاپیک سرکاری باشه و شخصیت یه زن انقد زیر سوال نرفته باشه....................