سلام
حدود یک ساله خونه پدرمم هستم با شوهرم اختلاف دارم هیچ وقت دنبالم نیومد تا ک خودم برگشتم خونم دوباره بحث مون شد قهر کردم برای بار دوم خواستم برم خونه خودم دیگ منو خونه نذاشت
روم عدم تمکین زد خلاصه الآنم یک ساله دادگاه هستیم و ب نفقه من محکوم شده رای قطعی شده
خلاصه تو این یک سال نه دیدمش ن صداشو شنیدم
انگار واسم هفت پشت غریبس ی دختر هم داریم که پیش خودمه ۸ ماهه هم دخترشو ندیده اصلا
خیلی واسطه فرستادم اما میگفت فایده ندارد
انگار برای اون همه چی تموم شده و قید منو زده مردی که زنشو بخواد یک سال نمی زاره خونه باباش بمونه زنش
خلاصه شوهرم متولد ۷۷ سنش کمه و خواهر شوهرم خیلی پرش میکنه
۲ ماه پیش شنیدم دختر خواهر شوهرم که هم سن خودمه ۲۲ هستیم طلاق گرفته
خواهر شوهرم خواست منو طلاقی کنه سر دختر خودش اومد 😑
یک ماهه ک دوماد سابق خواهر شوهرم دنبال شماره من بوده تا منو پیدا کنه یا دنبال پیچ و اکانت من بوده تا از طریق دوستم منو پیدا میکنه و میگه ما طلاق گرفتیم و یکمم از بدی های اون خانواده بهم گفت و در آخر بهم پیشنهاد ازدواج داد که بیا با هم ازدواج کنیم من دخترتو هم قبول میکنم بشه دختر خودم
فک کنید من زندایی زنش بودم یک زمانی مثلاً !!!!
منم گفتم خب من طلاق نگرفتم هنوز و اونم گفت بالآخره میگیری
ولی من جواب منفی دادم بهش گفتم من قصد ازدواج ندارم
ولی صدای تماس هاشو ظبط کردم که خیلی ببخشیدا میگفت ازت خوشم میاد و با یاد تو ج * **ق میزنم
خیلی حالم بد شد و بعد اون گفتم ب من زنگ نزن دیگ بلاکش کردم
از اون ور هم شوهر اون یکی خواهر شوهرم منو تو روبیکا چند روز پیش فالو کرد چون شوهرم به نفقه من محکوم شد شبش این آقا منو فالو کرد
من با همین آقا عین کارد و پنیر بودیم چون چند باری دخالت زیاد کرده بود تو زندگیمون جوابشو داده بودم حسابی
من بخاطر دخترم قصد طلاق ندارم و از مطلقه شدن میترسم
شوهرمم گفته طلاقت نمیدم هیچ وقت
فقط دعا کنید شوهرم سرش ب سنگ بخوره بیاد دادگاه آشتی کنیم چون اصلا دادگاه نمیاد شهرستانه همش لایحه میده ب دادگاه اما من تهرانم خونه پدرم
بعد اینکه آشتی کردیم بنظرتون صدای ظبط شده دوماد سابق خواهر شوهرمو نشون بدم ب شوهرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و اینکه همین دوماد خواهر شوهرم گفته بود که خواهر شوهرت گفته من نمیزارم اون بیاد سر زندگیش ینی منو گفته بیاد پامو میکنم تو *** دیگ خودتون متوجه شدید
دلم میخواد برگردم سر زندگیم خیلیا از خداشونه طلاق بگیریم همه خوشحالن
🥴