2777
2789
عنوان

خاطره نوجوونی و دوس پسر😑😂

434 بازدید | 17 پست

اولش بگم که قراره تعلیق شم پس خوبی بدی دیدین حلال کنین. خب بریم سر داستان 

من دانشجو بودم تو شهر خودمون 

همه روزه کلاس داشتم تا چهارشنبه به جز سه شنبه. سه شنبه کلاس نداشتم ولی به خونه میگفتم تا عصر کلاس دارم. داداش بزرگم صبح ساعت ۱۰ منو میرسوند دانشگاه از اونجا دو‌ س پسرم میومد دنبالم میرفتیم تا ساعت ۸ شب 

میرفتیم کوه دریا جنگل حتی مسافرت یک روزه هم میرفتیم😐😂 

اینم بگم که همین کارام باعث شد نرمال ازدواج نکنم مجبور شدم سخت کار کنم چون معتقد بودم کسی منو نمیگیره و قرار نیس ازدواج کنم. 

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂

خب

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب

ادامه اش اینطور شد که ازدواج نکردم و کار کردم و الانم دارم مهاجرت میکنم 

البته ۶ ماهه عقد کردم که اونم قراره طلاق بگیرم اصلا ازدواج حساب نشد

ادامه اش اینطور شد که ازدواج نکردم و کار کردم و الانم دارم مهاجرت میکنم  البته ۶ ماهه عقد کردم ...

اع چرا طلاق؟ چون میخای مهاجرت کنی میخای طلاق بگیری؟

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   
نمیتونم با زندگی متاهلی بسازم 

خب اینکه همون اول عقد کردی بد نبود؟ یعنی یکیو امیدوار کردی انگار اگه طرف اذیتی چیزی نکرده گناه داشته 

چی چرا؟

ازدواجی نیستی؟ البته کار خوبو تو کردی والا بیای بشینی خانم خونه بشی که چی اعصاب خوردیای مادرشو بکشی بهترین کارو‌کردی 

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد
خب اینکه همون اول عقد کردی بد نبود؟ یعنی یکیو امیدوار کردی انگار اگه طرف اذیتی چیزی نکرده گناه داشته ...

نمیدونم گناه باشه یا نه 

الان دو هفته اس شوهرمو ترک کردم نمیتونم زندگی متاهلی رو بچرخونم بحث خاصی ام نداشتیم 

ازدواجی نیستی؟ البته کار خوبو تو کردی والا بیای بشینی خانم خونه بشی که چی اعصاب خوردیای مادرشو بکشی ...

اصلا ازدواجی نیستم 

اوایل میگفتم باکره نیستم و کسی منو نمیگیره بعدش یکم مزه پول و ازادی رو مزه کردم دیگه فکر ازدواج از سرم افتاد خودمم مایل نبودم 

بعد ازدواج کردم ۶ ماه بعد که میشه الان داریم جدا میشیم

اصلا ازدواجی نیستم  اوایل میگفتم باکره نیستم و کسی منو نمیگیره بعدش یکم مزه پول و ازادی رو مزه ...

همسرت کنار اومد؟ براش مهم نبود 

برام سوال شد چقدر اسی روشن فکری البته حق داری دیگه داری میری هم

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند