2777
2789
عنوان

بچه ای که پدرومادر طلاق میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 25 پست
والدی که پیشش زندگی میکنه خرجشون درمیاره مسلما 

همه پیشِ والدین زندگی میکنن؟

من با شما شرط میبندم در اکثر اوقات هیچ یک از والدین مسئولیتِ بچه رو به عهده نمیگیرن و حتی اگه بگیرم هم فایده نداره چون اون بچه دیگه خونه ای نداره 

ببینی در خونه ای که یه زمانی مال خودت و خانوادت بود حالا به روی چه کسایی باز شده 

مهر و محبتی که یه زمانی متمرکز روی تو بود(شایدم هیچوقت نبود)حالا متمرکز رویِ یه نفر دیگست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه پیشِ والدین زندگی میکنن؟ من با شما شرط میبندم در اکثر اوقات هیچ یک از والدین مسئولیتِ بچه رو به ...

الان کسی که پیش مادربزرگه یه جور منت بالاسرشه همه ی طلاق که نتیجه ی دعوا نیس بعضیا سر چیز بی خود

فقط خدا
من دوستم بچه طلاق شب طلاق مادرپدرش ازخوشحالى گريه ميكردميگفت روانم كلابهم ريخت به خودارضايى قرص قلب ...

من از اون دسته ای بودم که میون دعواها تا صبح کتک میخوردم صبح پا میشدم میرفتم مدرسه 

من طلاقشونو آرزو کردم ولی بعدش حتی بیشتر نابود شدم

مادرهایی که تنها بچه بزرگ میکنن همه اون شرایط سخت و استرس حس عذاب وجدان به بچه شون منتقل می‌کنن دیدم که میگم . یعنی شرایط بعد طلاق بهشت میشه. اگه مادر بره سرکار همه بار زندگی به دوشش باشه چطور میتونه با آرامش بچه داری کنه . یا بچه بره سربار زندگی مادر بزرگ و پدر بزرگ باشه میدونی چون تو خونه خودش نیست تو سری خور و بی اعتماد به نفس میشه وقتی بچه های خاله و دایی کنار پدر و مادر میبینه چه حسی تجربه میکنه و ....

من از اون دسته ای بودم که میون دعواها تا صبح کتک میخوردم صبح پا میشدم میرفتم مدرسه  من طلاقشون ...

دوست من ميگفت هرشب دادبيداددعوابود روانش بهم ريخت بودنميتونست درس بخونه

مادرهایی که تنها بچه بزرگ میکنن همه اون شرایط سخت و استرس حس عذاب وجدان به بچه شون منتقل می‌کنن دیدم ...

فك نكنم بچه هاى طلاق ارزو طلاق مادرپدرشون دارن فك كنم هرشب دعواباش به جاى بغل قربون صدقه 

فك نكنم بچه هاى طلاق ارزو طلاق مادرپدرشون دارن فك كنم هرشب دعواباش به جاى بغل قربون صدقه 

دیگه پدر و مادر باید کوتاه بیان یکی شون تا ی شرایط راحت برای بچه شون فراهم کنن . مگر اینکه مادر شغل و خونه داشته باشه نه اینکه بچه شو ببره خونه یکی دیگه ی مدت بعدم بگه از پس مخارج بر نمیام بره زن یکی بشه اون بچه باز تو عذاب زندگی کنه . طلاقم شرایط میخاد اگه قراره وضع بدتر بشه که با شوهرت سازش کنی بهتره . 

دیگه پدر و مادر باید کوتاه بیان یکی شون تا ی شرایط راحت برای بچه شون فراهم کنن . مگر اینکه مادر شغل ...

سازگارنمیشن من دوستم توسن کم به پسرروی اوردبود

بازخداروشکرپسرادم‌خوبی بود

دوست من پدرخونه دادبه عنوان مهریه به مادربچه هاش اونجابزرگ‌کن  اصولاپدرهادرجامیزنن ازمسولیت مهریه واگه بهابزرگ کردن کودک بدن مادرنمیزاره خونه کسی اکثرا پدرم زودترازدواج میکنه یااگه مسولیت بچه قبول کن اجازه دیدن مادربهشون نمیدن 

دیگه پدر و مادر باید کوتاه بیان یکی شون تا ی شرایط راحت برای بچه شون فراهم کنن . مگر اینکه مادر شغل ...

یکی ازدوستامم بودطلاق گرفت بودن مادرپدرش پدرمسولیت بچه هاروبرداشت بوداجازه نمیدادمادریک دقیقه ببین بچه هاش بچه هایواشکی  میدیدن مادر دعواودادبیدادبودبابچه هازورکی میبردخونه دوستم میگفت میخام زودازدواج کنم مادرم خواهربرادرم ببینیم هموپدرزنم گرفت بودبچه دارم شدبودازاون زن

فک فامیل بابامیگفتن دوست من مثل مامانش میشه نمیتونه زندگی نگهدار