2777
2789

نمیخامش امادیشو ندارم هیچجوره کارم شبو روز گریس بچه تو شکمم یک درصد برام مهم نیست شوهرمم مخالفع سقطه دارم ذره ذره اب میشم

من و نی نیه هشت هفتم خدا بدون هیچ درمانی باردار شدم.مرسی خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیلت چیه

بچه کوچیک دارم افسردگی بخابی خودمو فراموش کردم دقیقا میخاستم از بعد عید باشگاه برم کلاس برم همه چی پاشید از هم بچم سه سالشه کلا تو دستشویی سپرس شد نویته بعدیه بعد لابد بعدی

منم آمادگیشو نداشتم و محصل بودم با قرص و آمپول بازم خدا خواست و باردار شدم خیلیا گفتن سقطش کن اما این کارو نکردم الان یه روز بدون دخترم نمیتونم سر کنم 

تاپیک هامو دنبال کنید و با سبک‌زندگیم بیشتر آشنا شید💚

خوب شما که آمادگی نداری چرا جدی جلوگیری نکردی ؟ من یه دوره ای اصلا بچه نمی خواستم ، دو تا روش جلوگیری رو با هم استفاده میکردم که خیالم راحت باشه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خوب شما که آمادگی نداری چرا جدی جلوگیری نکردی ؟ من یه دوره ای اصلا بچه نمی خواستم ، دو تا روش جلوگیر ...

سه ساله جلوگیری کردیم ی شب جلوگیرم درست نبود هنوز هنگم مقصر شوهر میدونم گناهش پای اونه من ک بچه نخاستم