2777
2789
عنوان

خانم های ترک میشه لطف کنید بیاید 🌸

165 بازدید | 19 پست

چه کتابیو برای یادگیری زبان شما پیشنهاد میکنید؟ ( برای کسی که ترک زبان نیست)

چه تفاوتي بین زبان شما و ترکی ترکیه وجود داره؟ 

زبان همه ترک هارو می‌فهمید؟ یا لحجه ها تفاوت داره؟

ترک هایی که داخل ایران هستن به کدوم نوع صحبت می‌کنن؟

کتابی برای یادگیری زبان ترک های ایران هست؟ مثل تبریز؛ اردبیل و..

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ترک نیستم

ولی دوستم گفت ترکی جمهوری آذربایجان به ترکیشون نزدیک ترههه

میگویند ما قوم برتریم ولی فراموش کرده اندبرتری بدون بر یعنی هیچ.جاویدان ایران🇮🇷پاینده مانی سرزمین اجدادی که لحظه ای به فکر آسیب به تو نبودیم لحظه ای در دلمان خیانت به تو جای نگرفت، تاابد تحت هر شرایطی پای تو میمانیم. دست هم سفره هایمان را که نمک تو خوردند نمکدان شکستند را قطع میکنیم به آنان میفهمانیم،پای سفره نشستند با آنان از سر ضعف نیست از سر مهمانوازی و مهربانی ایرانیان است اگر روزی حرمت صاحبخانه را بشکنندو آشوب به پاکنند همانند نیاکانشان، همانند قهرمانمان در دریاچه خون غرقشان میکنیم خورشید ستاره ماه برایمان فرقی ندارد؛با هرچه در دست دارند به سویمان بیایند ما وارثان برنو که دشمنانمان از سر عجز آجر به نافمان بسه اند از تو پاسداری میکنیم. انان که با خیال خام خورشید به دست به سوی تو یورش می اورند در گرما و آتش آن خورشید خفه میشوند چون یورش و وحشیگری را بهتر میدانند تا قاعده جنگ ای مام وطن ایران بانو ای کوروش عزیز ما آسوده باشید که فرزندانتان بیدارند⚔️

ترکم ندیدم کتابی که اموزش بده

با ترکیه هم فرق زیاد داره اما اگه دو تا سریال ببینی راه میوفتی

بیشتر به ترک اذربایجان شبیه

لهجه هرشهر ترک فرق میکنه اما میفهمن زبان همدیگرو

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

همون طور که فارسی به لهجه های مختلف صحبت میشه ترکی هم همینطوره . 

الان فقط فیلم آتابای به ذهنم میرسه توش ترکی داره ، مبتونید ببینید

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
ترکم ولی باید بگم خیلییی سخته😂

دوسش دارم پس ارزش داره😄

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

من ترک نیستم ولی دوستم گفت ترکی جمهوری آذربایجان به ترکیشون نزدیک ترههه

درسته

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

من زنجانم ترکی ما با ترکیه ها متفاوته ۶۰ درصد ولی خب کمو بیش متوجه میشیم کلا زبان ما اذریه اونا ترک

منبع برای آموزش هست؟ تو ایران به آذری صحبت میشه؟

همون طور که فارسی به لهجه های مختلف صحبت میشه ترکی هم همینطوره .  الان فقط فیلم آتابای به ذهنم ...

تشکر🩷

تو ایران بیشتر به کدوم لحجه صحبت میشه؟

ولی ب این راحتیا نیس😅

چند سالم زبان بگیره ارزشش رو داره بنظرم

چند سالم زبان بگیره ارزشش رو داره بنظرم

من خیلی علاقمند بودم اهنگای ترکی خیلی گوش میدادم با ترکم ازدواج کردم دیگ الان قشنگ میفهمم چی میگن علاقه داشته باشی زود یادمیگیری

تو همانی میشوی که می اندیشی!