2777
2789
عنوان

چی امتحان کردین رشک رو از بین برده؟

109 بازدید | 19 پست

تروخدا بگیددچی رشکو از بین میبره

👈خوب گوش کن اگه به من بدی کردی و من بهت لبخند🙂 زدم دیگه هیچوقت به من اعتماد نکن🤗👉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا سعی کن کسی برات بگرده دونه دونه درشون بیاره.

اگه کسی و نداری نرم کننده لطیفه بگیر موهات و دسته دسته های کوچیک و نازک کن با شونه فلزی مخصوص رشک.روزی یکی دوبار تو حموم شونه بکش.از ریشه تا پایین.یه دو هفته ای انجام بدی ان شاءالله اوکی میشه

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
برو  اعطاری یه روغن نمیدونم شامپو چی چی بود خواهرم گرفت واسه سر دخترش سس مایونز  عالیه ...

میشع عکسشو بفرستی

👈خوب گوش کن اگه به من بدی کردی و من بهت لبخند🙂 زدم دیگه هیچوقت به من اعتماد نکن🤗👉
اولا سعی کن کسی برات بگرده دونه دونه درشون بیاره. اگه کسی و نداری نرم کننده لطیفه بگیر موهات و دسته ...

دخترم گرفته نمیزاره بگردم سرشو

لوسیون و شامپوشو خریدم و پودر معجزه گر برا شپش عطاریا دارن و ۸ ساعتت کل موهامو سس مایونز زدم با پلاس ...

حتما میپرسم ببینم دارن یانه

دخترم گرفته نمیزاره بگردم سرشو

پسر منم دو بار گرفت یک بار سه سالگی یک بار دو و نیم.شبها که می‌خوابید چراغ قوه گوشی و میگرفتم با قیچی کوچیک و دستمال دونه دونه میکشیدم از موهاش بیرون.هفته ای یک بار هم پرمترین میزدم براش.

هر شب سه ساعت رو سرش میگشتم.تا رفت.فقط حواست باشه اگه یکدونه بمونه باز زیاد میشه 

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋