2777
2789

دوستان سلام از بس وارد نی نی سایت نشدم کاربریم یادم رفت مجبور شدم جدید بزنم
تلاشماینه که پسرم رواماده کنم برای ازمون تیزهوشان
ممکنه خواهش کنم کسانی که تجربه دارند راهنمایی کنند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران عزیزم مدرسه پسرونه

تهران بلد نیستم

یکم دیر اقدام کردی الان تو اصفهان همه از سوم چهارم مدرسه رو عوض می‌کنند تهران که دیگ بیشتر

نشد هم فدای سرش من ۶ سال تیزهوشان بودم ولله خبری نیست به جز زجر و استرس قبولی زیاد دارن ولی به قیمت مریضی روان

تهران بلد نیستم یکم دیر اقدام کردی الان تو اصفهان همه از سوم چهارم مدرسه رو عوض می‌کنند تهران که دی ...

بله متاسفانه
خواستم حسرتش به دلم نمونه بعدها
تلاشمو کرده باشم

بله متاسفانه خواستم حسرتش به دلم نمونه بعدها تلاشمو کرده باشم

درس مسیر خیلی خوبی برای پیشرفت هست و واقعا جدی بگیرین ولی بچه رو تک بعدی بار نیارید

در کنار درس یه رشته که واقعااستعداد رو درونش دیدید هم ادامه بده که اگر روزی از درس نتیجه نگرفت دونه آینده ش تضمینه البته این نظر منه

درس مسیر خیلی خوبی برای پیشرفت هست و واقعا جدی بگیرین ولی بچه رو تک بعدی بار نیارید در کنار درس یه ...

ماشالله سنتوریست قهاریه
فوتبال هم میره
خدا کنه ایندشون روشن باشه