2777
2789
من اینجوری بودم خودخوری میکردم کی عهم‌چی گفت یاجرا من فلان  حرفو زدم نکنه طرف ناراحت بشه و قبلا ...

بعضی مواقع نمیدونم چرا بخاطر احترام یا حتی شخصیتم نمیتونم جواب بدم متاسفانه 

کاربری دوتا همکلاسی🌱

منم اینطوریم حتی وقتایی که میرم خونه بابام،گاهی وقتا قبل از مهمونی رفتن خودمو قسم میدم میگم زیاد صحبت نکن تادیگه ازاین فکرا نکنی😂

اگر ایران گورستان تمام آرزوهایم شود باز قلبم را در خاکِ پاک این وطن چال خواهم کرد♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی مواقع نمیدونم چرا بخاطر احترام یا حتی شخصیتم نمیتونم جواب بدم متاسفانه 

انفافا وقتی تصمیم گرفتم همون وقت جواب بدم دیدم چقد حال روحیم بهتر شده و اعتماد  بفسم بیشتر جوری ک دیکه هرکسی اجازه توهین به خودش نمیده 

انفافا وقتی تصمیم گرفتم همون وقت جواب بدم دیدم چقد حال روحیم بهتر شده و اعتماد  بفسم بیشتر جوری ...

من روی روح و رانم حرفاشون تاثیر میزاره ، چون سنم معمولا توی جمع کمتره هی سوال میپرسن اونم سوال الکی....

یا مثلا حسادت ، رقابت و....خدا ازشون نگذره

کاربری دوتا همکلاسی🌱
ولی من نمیبخشم کسی رو که با حرفهاش آزارم میده ، چون قلبم مهربونه براهیچ کسی بد نمیخوام ولی همیشه از ...

عزیزم دقیقا ادمای مهربون وزود رنج خیلی حساس ترن والا ادمایی که بدجنس هستن که چپشونم نیست بله خواهر نعمته 

از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕
عزیزم دقیقا ادمای مهربون وزود رنج خیلی حساس ترن والا ادمایی که بدجنس هستن که چپشونم نیست بله خواهر ن ...

من ندارم متاسفانه  همه حرفهاهمش جمع میشه روی هم  ولی یه نفر هست خدا حفطش کنه با اینکه سرش شلوغه ولی میشه روش حساب کرد

بعضی مواقع بهش میگم

کاربری دوتا همکلاسی🌱