2777
2789

من رو زمین درس میخونم امروز خیلی نشسته بودم هی پام درد میگرفت کلش درد میگرفت پامو دراز میکردم یکم بلند میشدم را ه میرفتم بهتر میشد اما الان از شدتش نمیتونم بخوابم خیلی درد میکنه پای چپم هست واقعا نمیدونم برا ساکت شدنش چیکار کنم اگر تجربه ای دارین میشه بهم بگین ممنونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسکن بخور ژلوفن یا سلکوسیب . کلسیم دی بخور (زیادش به کلیه آسیب میزنه ) اگر مطمئن هستی کمبود داری 

یه لیوان آب بخور . برو زیر آب داغ ماساژ بده 

خودت ماساژ بده با روغن تا گرفتگی هاش بهتر بشه 

از فردا حرکات کششی ملایم رو شروع کن و صحیح بشین 

همین الان هم حرکات کششی کنی خون ب جریان بیفته خوبه 

میتونی هم داخل لیوان آبت یکم نمک بریزی املاح داره

کاربری دست ۲ نفر میباشد تاپیک هارو قاطی نکنید باهم .

مسکن بخور ژلوفن یا سلکوسیب . کلسیم دی بخور (زیادش به کلیه آسیب میزنه ) اگر مطمئن هستی کمبود داری&nbs ...

راستش از یه چیز خیلی ترسیدم من قبلا رگ آئورتم تنگ بود و دقیقا پاهام همینجور درد میومد و دیگه عمل شدم استنت گذاشتن اما الان میترسم باز تنگی برگشته باشه 

مرسی بابت توضحیت عزیزم حتما همین کار هارو میکنم امیدوارم خوب بشه ♥️

راستش از یه چیز خیلی ترسیدم من قبلا رگ آئورتم تنگ بود و دقیقا پاهام همینجور درد میومد و دیگه عمل شدم ...

حتما دکتر برو اما منم که مشکل این مدلی نداشتم وقتی خیلی بیرونم سرپا یا هرچی ...شده درد شدیدی بگیره که خوابم نبره . اینو گفتم که نگران نباشی بدونی ممکنه کاملا مرتبط با وضعیت نشستن امروزت باشه 

کاربری دست ۲ نفر میباشد تاپیک هارو قاطی نکنید باهم .