2777
2789
عنوان

اامروزفهمیدم مادرِعروسمون که تازه نامزدکردن همسن منه 😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1686 بازدید | 98 پست
برا توام سخته نگاه بقیه؟ 

ازدواج هدف نیست ولی مسیری از زندگیه که تنها ادامه ندی ، الان سعی کن هدفی تو زندگیت داشته باشی منم تا الان رشته ای رو داشتم تو دانشگاه میخوندم که ازش متنفر بودم حتی ارشد هم رفتم ادامه دادم ولی الان تازه اون حرفه ای رو که اصلااا مرتبط به رشته ام نیست ولی بهش علاقه دارم رو دارم یاد میگیرم از صفر تا صد تو هم هدفت رو دنبال کن اگر مورد مناسبی هم اومد میشه هم مسیر برای رسیدن به اهداف 

این ک هم سن هستین جالبه ولی شرایط آدمها با هم فرق میکنه . اما این ک مجردی ن تحصیلاتی ن شغلی دیگه خیلی ضایع ست عزیزم بجای این ک فکر کنی چرا ما هم سن هستیم موضوع مهمی نیست ولی اگر باعث بش ب خودت تلنگری بزنی و روی پیشرفت خودت کار کنی عالی و شما برند شدی

تو فامیلا ی دختر خانمی هست مجرده چند روز پیش فهمیدم سر پرست مهمان دار هواپیماست اتفاقا خیلی تشویقش کردم ننشست بیکار فقط منتظر شوهر باشه 

از ۱۰ سال پیش ک من ندیده بودمش تا الان گواهینامه گرفته .خودش برای خودش ماشین خریده درسشو خونده سر کار رفته پیشرفت کاری داشته . اینا بگفتن آسون ولی پشت همه ی اینا تلاش پشت کار و برنامه ریزی بود والبته تحمل کردن سختیها

۳۴ سالش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این ک هم سن هستین جالبه ولی شرایط آدمها با هم فرق میکنه . اما این ک مجردی ن تحصیلاتی ن شغلی دیگه خیل ...

من شرایط کارکردن ندارم متاسفانه  دارم میرم دانشگاه ولی رفتوامدبه دانشگاه  هم برام ممکن نیس به سختی میرم(دلیلشونم روستاست)....وگرنه براخودم خیلی کارا میکردم

چون اگر فکر کنی هدف زندگی ازدواج هست وقتی ازدواج کنی احساس میکنی زندگی پوچ شده و هدفت چیز خاصی نبوده و دیگه از زندگیت راضی نیستی چه بسا سر همین قضیه چقدر خواستگار رو رد کردی چون دنبال فرد کامل هستی ولی هیچ ادمی کامل نیست مطمئن باش همه ی ادم ها نقصی توی زندگیشون هست همون طور که خودمون هم کامل نیستیم 

ولی همسر رو به چشم هم مسیر ببین برای اینده اگر هم موردی اومد که اخلاق داشت که از هر چیزی مهم تره سخت نگیر 

[QUOTE=339251351]این ک هم سن هستین جالبه ولی شرایط آدمها با هم فرق میکنه . اما این ک مجردی ن تحصیلات ...

توی روستا هم میتونستی ی هنری یا بگیری ولی عزیزم دنبالش نبودی ولی الانم دیر نیست برای بعد از فارغ و تحصیلات برنامه داشته باش حتما ی آموزشی یا بگیر اگرم میتونی همزمان با درس خوندن ی مدرک هنری هم بگیری عالی میشه 

دخترا روستا ک از هر انگشتشو ی هنر میریز و دخترای قوی و پر توانی هستن

قربانت  ولی سنت برای ازدواج توی تهران خیلی نرماله فکر نکن غیر عادیه فامیلای ما همه بالای سی ازد ...

روزی هزارربار بخاطر محلی که بدنیا اومدید خداتون روشکرکنید ...خدای ماکه ریدبه ما بااین محل زندگی..