2777
2789
عنوان

خداااااایا هر کی.....😔😔💔

152 بازدید | 30 پست

نمیدونم اصلا چرا بی دلیل گریم گرفته حس میکنم خیلی تنهام و هیچکسو ندارم😔دلم برا خودمون میسوزه ک گناهمون چیه ک اینقد باید حالمون بد باشه تو این دنیا و... چراااا افریدی ک الان زجر بدی حداقل خودت از این دنیای کثیف نجاتمون بده 😔😔😔به جایی رسیدم که خدام وقتی نگام میکنه میگه چرا هر کاری میکنم حالت خوب نمیشه اخه😔😔😔😔😔💔خدااااایا اهل معامله هستییی؟ من جهنمت رو ندیده با زندگیم عوض میکنم😔😔💔

خدایا صدامو میشنوی؟🤲

ب حق امشب ب حق صاحب این شبا ازت میخوام

هر کی عاشقه کنار عشقش باشه🤲

هر کی مستمنده غنی و بی نیاز از مادیات باشه🤲

هر کی گره زندگیش باز نمیشه باز بشه🤲

هر کی مریض بد حال داره شفا پیدا کنه🤲

هر کی حاجت داره برا اورده بشه😔🤲💔

همه ب عشقاشون برسن🤲💔

الهیییییی امین😔💔🤲

یا خدا😭😭😭😭

باهام خوب حرف بزنه یا بد برات چه. فرقی داره؟

میشه دلمو نشکونی؟

بخدا ببین خسته شدم

تو که از دلا خبر داری میدونی چقد شکسته ششدم😭😭😭

برام دعا کنید😔❤️لایکم کنید خوشحال شم اگر دعا کردید💓🌱💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا ب حق پنج تن همه چی درست شه عزیزم😔🤲ماهم خدایی ک صداهامونو نمیشنوه رو داریم گلم😔

خیلی حالم بده 😭😭😭

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭

الان که دلت شکسته دعاگوتم والتماس دعا

میگن ان الله عندالقلوب المکسر خدا در قلبهای شکسته جا داره🥺 بنام اسماء الهیش صداش بزن 

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا