2777
2789
عنوان

چرا از درس خون کلاس بدتون میاد ؟

76 بازدید | 6 پست

من ماشالله همیشه از دبستان شاگرد اول بودم 

تاا الان که دانشجو هستم

ولی الان هم همه فقط ظاهری باهام خوبن

پشت سرم میشنوم کلی حرف زدن 

یا دوران مدرسه هم همینطور 

یعنی سعی میکنن ازم مخفی کنن 

یا زورشون میاد یه مطلب رو بهم بگن 

بعد همونا که شنیدم پشتم حرف زدن میان میگن فلانی شما فلان کار استاد رو انجام دادی میشه روششو به منم بگی عزیزم 😒🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست خودشون نیست . 

به بالاتر از خودشون حسادت میکنن 

چه درس 

چه شغل 

چه شوهر 

چه بچه 

چه هر چیزی

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

به منم میگن زیر میزی میدی استاد انقد خوب بهت نمره میده

حالا من یه بدبختی دارم اساتید اسممو زیاد صدا میزدن ، 

یا درباره م میگن 

دیگه از دست بقیه آرامش ندارم 

انگار مثلا من نمره میگیرم یا درس میخونم علم تموم میشه 

دست خودشون نیست .  به بالاتر از خودشون حسادت میکنن  چه درس  چه شغل  چه شو ...

اخه تو جهان ، اون چیز تموم نمیشه که 

واقعا یادم نمیره یبار یکی تو دبیرستان بهم گفت تو شیطانی هستی و .. میخوای هیچکس درس نخونه فقط خودت باشی :/

الانم کافیه سوال استاد را جواب بدم ، نگاهای پر اخم و تیکه انداختنا شروع میشه 

اخه تو جهان ، اون چیز تموم نمیشه که  واقعا یادم نمیره یبار یکی تو دبیرستان بهم گفت تو شیطانی ه ...

دیگه اینطوریه 

من خودم‌گاهی به کسانی که از پیشرفت کردن ، یا دلم میخواست منم اون رشته و شغل رو داشتم ، بشدت حسودی میکنم .ولی با خودم میگم جای منو نگرفته که . اون در جای خودشه . منم که عقب موندم و هیچی ام .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .