2777
2789
عنوان

امروز کلاس اول پسرم تموم شد 🥰 پاره شدم رسماً😂

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 53 پست
چرا ؟ یعنی زودتر شروع میشه ؟

شروع مدرسه مثل همه جا از اول مهره ولی بخاطر گرمی هوا زودتر تعطیل میشن.فکر کن واسه این همه دانش آموز باید کولر روشن بشه با اون مصرف برق که البته با اون همه دانش آموز تو کلاس بازم گرمه

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شروع مدرسه مثل همه جا از اول مهره ولی بخاطر گرمی هوا زودتر تعطیل میشن.فکر کن واسه این همه دانش آموز ...

من سیزده سال جنوب درس خوندم اصن اینطوری که میگین نبود دبستان هم بودیم امتحان‌ها همون تا پانزده بیستم خرداد تموم میشد 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
من سیزده سال جنوب درس خوندم اصن اینطوری که میگین نبود دبستان هم بودیم امتحان‌ها همون تا پانزده بیستم ...

من خودم کادر مدرسه هستم .دروغ ندارم بگم.

میتونید از یه بوشهری بپرسید.

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
من خودم کادر مدرسه هستم .دروغ ندارم بگم. میتونید از یه بوشهری بپرسید.

نمی‌دونم شاید جدیدا اینطوری کردن دهه شصتی ها خار داشتن تو ظل گرما خیس عرق می اومدیم امتحان می‌دادیم 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
نمی‌دونم شاید جدیدا اینطوری کردن دهه شصتی ها خار داشتن تو ظل گرما خیس عرق می اومدیم امتحان می‌دادیم& ...

من خودم تو گرمای بوشهر مدرسه میرفتم کولر اصلا نبود فقط یه پنکه خراب بود.یا وسط سیل و بارون مدرسه میرفتیم.الان خیلی به بچه ها اهمیت میدن.

منم روزاول مدرسه خیلی گریه کردم😂

🤣🤣

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

نمی‌دونم شاید جدیدا اینطوری کردن دهه شصتی ها خار داشتن تو ظل گرما خیس عرق می اومدیم امتحان می‌دادیم& ...

اینو گفتی یادم اومد وسط تابستون ماه رمضون می‌رفتیم کلاس کنکور جنازه مونو میکشیدیم سر سفره افطار 😅 البته من دهه هفتادم😅

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

من خودم تو گرمای بوشهر مدرسه میرفتم کولر اصلا نبود فقط یه پنکه خراب بود.یا وسط سیل و بارون مدرسه میر ...

وای آره تازه گاهی اینقدر پنکه هه لق میزد و صدا میکرد همش می ترسیدیم الان بکنه بپوکه بیفته تو سرمون