یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تا دلت بخواد آدم هست ولی آدمش نیست!!من خودم دوستام میان درد ودلاشونو با من میکنن منم مقابل دلداری میدم وخسته نمیشم ولی هیچ وقت نتونستم مال خودمو با کسی در میون بزارم حس میکنم ادمش نیستن میخواستم یکی باشه شرایطش مث خودم باشه درکم کنه قشنگ چی میگم
😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️
بستگی داره دردو دلت در مورد چی باشه اگه یه چیز ساده باشه میتونی به خیلیا بگی اما مم خودم چیزای مهم رو شاید به آب بگم که بره شاید تو دلم به خودم بگم ویا شاید مثل یه تیغ که به جگرم میخوره اون حرفا رو تو دلم چال کنم اما هیچ وقت پیش کسی درد ودل نمیکنم،چون وقتی در مورد مهمترین چیز زندگیت با کسی که اهلش نیست دردودل کردی تو همون لحظه یه بمب ساعتی رو کوک کردی و با دست خودت دادی به اون و یه روز یه جوری میترکه که گندش همه ی عالم رو میگیره،پس به قول مادرم اگه دهنت پر از زهرمار بود قورتش بده که تورو بکشه اما پیش نااهل تفش نکن