2777
2789

اون موقع میفهمی واقعا  تنهایی🥲🥲🥲

با خودت میگی خدایا یعنی من هیچکی ندارمممم

دوست عزیز تا وقتی با شما نبودم ریپلای نکن ممنون 💀

دوست داری درد و دل کن من به حرفات گوش میدم

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا دلت بخواد آدم هست ولی آدمش نیست!!من خودم دوستام میان درد ودلاشونو با من میکنن منم مقابل دلداری میدم وخسته نمیشم ولی هیچ وقت نتونستم مال خودمو با کسی در میون بزارم حس میکنم ادمش نیستن میخواستم یکی باشه شرایطش مث خودم باشه درکم کنه قشنگ چی میگم 

😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️
تا دلت بخواد آدم هست ولی آدمش نیست!!من خودم دوستام میان درد ودلاشونو با من میکنن منم مقابل دلداری می ...

چقدر حسش کردممممم

بستگی داره دردو دلت در مورد چی باشه اگه یه چیز ساده باشه میتونی به خیلیا بگی اما مم خودم چیزای مهم رو شاید به آب بگم که بره شاید تو دلم به خودم بگم ویا شاید مثل یه تیغ که به جگرم میخوره اون حرفا رو تو دلم چال کنم اما هیچ وقت پیش کسی درد ودل نمیکنم،چون وقتی در مورد مهمترین چیز زندگیت با کسی که اهلش نیست دردودل کردی تو همون لحظه یه بمب ساعتی رو کوک کردی و با دست خودت دادی به اون و یه روز یه جوری میترکه که گندش همه ی عالم رو میگیره،پس به قول مادرم اگه دهنت پر از زهرمار بود قورتش بده که تورو بکشه اما پیش نااهل تفش نکن

🥲🥲🥲

من واقعا هیچکس رو ندارم به هرکسی بگی فکر کردم که برم باهاش حرف بزنم ولی هر کدومش به دلایلی نمیشه باهاش حرف زد. 

اینقدر هم طولانی و پیچیده هست که نمیشه اینجا هم گفت. قلبم داره میترکه 

من واقعا هیچکس رو ندارم به هرکسی بگی فکر کردم که برم باهاش حرف بزنم ولی هر کدومش به دلایلی نمیشه باه ...

چقدر مثل منییییییییی😢😢😢

عزیزم بیا بغلم درکت میکنم🥲 اگه حرفی خواستی بزنی بگو من گوش میدم به حرفات 💗💗