2777
2789
عنوان

فایده فاتحه برای مُرده چیه ؟

179 بازدید | 13 پست

لطفا اونایی که اعتقاد ندارن نظر ندن و دعوا درست نکنن 

یه جا خوندم نوشته بود ثواب فاتحه به مرده نمیرسه چون کسی که مرده ثواب تلاوت قرآن کس دیگه ای براش ثبت نمیشه 

حالا اگه کسی اطلاع درست داره جواب بده گه آیا ثواب فاتحه یا خوندن قرآن و نماز به متوفی میرسه یا نه ؟

من شنیدم می رسه ولی خیلی کم بیشتر واسه خود خواننده هست دیکه دقیق نمی دونم 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله میرسه تو زندگی پس از زندگی دیدم که تجربه گر میگف وقتی رفته اون دنیا چنتا از فامیلاشون ک همیشه براش فاتحه میفرستاده رو دیده که گفتن اینکه میبینی ما حالمون بهتره به خاطر اون فاتحه ایه که برامون فرستادی.

حتما تاثیرداره.

خدا خیلی مهربونه

فاتحه هم هدیه ی ماست به مرده ها

اعتقاد به این مسئله بسته به مذاهب مختلف اسلامی متفاوته 

شما مذهبتون چیه 

به فقه مذهبتون نگاه کنین 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
اعتقاد به این مسئله بسته به مذاهب مختلف اسلامی متفاوته  شما مذهبتون چیه  به فقه مذهبتون ...

میترسم اینجا بگم داستان شه 

مینویسم خوندین لایک کنید که پاک کنم 

من شیعه هستم 

تو اینترنت خوندم که نوشته بود بعضی از سنی ها فاتحه نمی خونن چون معتقدن تا زمانی که آدم زنده س باید برای خودش قرآن بخونه و بعد از مرگ کسی که براش قرآن بخونه جز اعمالش حساب نمیشه 

الان به شک افتادم