2777
2789
عنوان

سفید شدن پوست سبزه

573 بازدید | 38 پست

کسی هست مثل من اینجا

تموم بدنم سفیده فقط صورتمم سبزست

هرکی دست و پامو میبینه تعجب میکنه که چرا پوست صورتم سبزست

میخوام هر جور شده پوست صورتمو سفید کنم

خواهش میکنم از تجربیاتتون بگین

حداقل کمی  روشنتر بشه که هماهنگ بشه با رنگ گردنم

خدای بزرگم ،همه کسم ،من و هر چه زودتر به آرزوم یعنی مادر شدن برسون،خدایا نزار دیر بشه خیلی کلافه ام💔

لایکم کنید

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روتین و ماسک های خونگی سفید کنندهو روشن کننده 

تا وقتی روتین نباشه نتیجه ای هم در کار نیست مگه اینکه امپولی تزریقاتی چیزی باشه

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

عزیزم خودتو دوست داشته باش 

می دونستی سبزه ها جذاب تر و تو دل برو ترن؟🙂

بخدا عین حقیقته 

انقد از خودت عیب نگیر 

ولی ویتامین سی روشن کننده س فک کنم 

چون ی دکتر می‌گفت ضد آفتاب ساین اسکین چون ویتامین سی هم داره به مرور زمان باعث روشن شدن پوست میشه 

اما نه به قدری که پوست از سبزه به سفید تبدیل بشه 

فقط خودتو دوست داشته باش 💋

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

من برعکس شدم از بچگی کلا سفید بودم الان صورتم سفیده بدنم سبزه شد خیلی ناراحتم 

کاشکی منم اونجوری بودم،منم بچگی صورتم سفید بود ،تو سن بلوغ صورتم سبزه شد،واقعا ناراحتم

خدای بزرگم ،همه کسم ،من و هر چه زودتر به آرزوم یعنی مادر شدن برسون،خدایا نزار دیر بشه خیلی کلافه ام💔

من برعکس شدم از بچگی کلا سفید بودم الان صورتم سفیده بدنم سبزه شد خیلی ناراحتم 

صورتتم سبزه کن یکدست بشه☺😀

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
زندایی من صورتش خیلی سبزه هست  بدنش خیلی سفیده  حیفه که زیر لباسه  من صور و بدنم د ...

کاشکی بشه براش کاری کرد،حس میکنم اگه صورتمم سفید بود خیلی خوشکلتر میشدم

خیلی هزینه بره؟؟

هر شهری فرق داره هزینه‌اش 

ماهی یک بارم بیشتر نیست 

ولی حدوداً تا یه ۵۰۰ تومنی میشه 

من سه ناحیه از بدنم میرم کلاً میشه یک میلیون صورتم رایگان انجام میدن برام

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg

عزیزم خودتو دوست داشته باش  می دونستی سبزه ها جذاب تر و تو دل برو ترن؟🙂 بخدا عین حقیقته  ...

ممنونم عزیزم از نظرت،هنوز ویتامین سی رو امتحان نکردم،زیاد واسه کرم و اینا سرچ کردم،گفته بودن کرم آلسینا هم خوبه ولی هنوز نخریدم بدونم چی چیه

هر شهری فرق داره هزینه‌اش  ماهی یک بارم بیشتر نیست  ولی حدوداً تا یه ۵۰۰ تومنی میشه  ...

خب تغییر رو احساس کردی؟