2777
2789

خیلی خیلی ب من لطف داشته حتی این چندسالیم ک درسم تموم شده هرسال کادو برام میخره و تولدمو تبریک میگه میخوام ی هدیه یا کیک برا تولدش بگیرم

چی از نظر شما بهتره؟هرچی ک خوبه بگید

کاربری دوممه رمز قبلی یادم رفت😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دسته گل. یه جعبه شکلات. یه ماگ یا شال یا عطر. جعبه تی بگ هم قشنگه اونا که سنتی هست و شبیه یه صندوقچه کوچیکه سنتی و قدیمیه عکساش رو تو باسلام دیدم

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
چرا این سوالو پرسیدی  کنجکاو شدم

آخه مدیر مدرسه خواهر کوچیکترم هم همینطور بود خواهرم حتی دانشگاه هم میرفت این خیلی پیگیرش بود دعوتش میکرد کافه دیگه بعد دو سال برای پسر اومدن خواستگاری که خب وضعیتش درست نبود رد کرد و کات کرد با خواهرم ارتباطشون در حد سلان علیکه الان  

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

😂😂😂از من کوچیکتره پسرش چون جزو بی حاشیه ها بودم و خیلی توی کارا بهش کمک میکردم هنوزم در ارتباطیم

عا خوبه 😅

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

یه دسته گل. یه جعبه شکلات. یه ماگ یا شال یا عطر. جعبه تی بگ هم قشنگه اونا که سنتی هست و شبیه یه صندو ...

جعبه خیلی بهتره بنظرم😍👍میمونه براش یادگاری

کاربری دوممه رمز قبلی یادم رفت😐
٦۰۰  ۷۰۰بیشتر نمیتونم

به نظرم یه گلدون طبیعی براش ببر

من چند روز پیش برای یکی سانسوریا گرفتم ۶۰۰ شد 

یه گل خیلیییی مقاوم و باکلاسی هم هست براش سالیان و سال هم میمونه و نیاز به نور زیادی هم نداره 

قیمتش از ۴۰۰ به بالا هست تا چند میلیون ولی همون ۶۰۰ هم که من گرفتم خدایی گلش پر و قشنگ