2777
2789
عنوان

ریسک سندروم داون

640 بازدید | 55 پست

اشکام بند نمیاد اخه چرا خدا با من اینجوری میکنه

بارداری اولم ریسک متوسط سندروم داون داشتم

سالم بود و یه دختر خیلی خوشگل دارم

حالا بازم همین بلا سرم اومد 

ای خدا مگه من چقدر بنده ی بدی برات بودم اخه؟

الان که یه چک ۲۰۰ میلیونی داریم و اسباب کشی و کلی هزینه این باید میومد روش؟

استرس جوابش به کنار 

عزیزم الکیه . همش برای پول همه آزمایشا رو میزنن سندروم دان الآنم بخاطر بارداری اولت ریسک فقط زدن برا ...

یعنی من سلفری ندم به این امید که الکیه؟

سلفری ۶ میلیونه هزینه اش

اگه الکی نبود خدایی نکرده چی؟

ولی به خدا که من میدونم الکیه چون تجربه اش رو داشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی من سلفری ندم به این امید که الکیه؟ سلفری ۶ میلیونه هزینه اش اگه الکی نبود خدایی نکرده چی؟ ول ...

الکی چیه 

اسمش روشه ریسک

یعنی میخوان مطمئن بشن 

خدایی نکرده این دفعه سندروم داشته باشه و نری میخوای چی کار کنی؟ 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
یعنی من سلفری ندم به این امید که الکیه؟ سلفری ۶ میلیونه هزینه اش اگه الکی نبود خدایی نکرده چی؟ ول ...

برای منم زدن روزگارم سیاه بووود الان پسرم خدارو شکر سالمه . فقط برات ریسکش رو زدن . برو سونو اگر بچه ت توی سونو سالم سالم بود الکی خرج نکن 

الکی چیه  اسمش روشه ریسک یعنی میخوان مطمئن بشن  خدایی نکرده این دفعه سندروم داشته باشه ...

میرم حتما

مگه میشه نرم

میگن تو این اوضاع اخه چرا خدا با من همچین کاری کرد

برای منم زدن روزگارم سیاه بووود الان پسرم خدارو شکر سالمه . فقط برات ریسکش رو زدن . برو سونو اگر بچه ...

سوند سالمه

عدد ان تی ۱.۵ بود

بارداری قبلیم هم همینجوری شد 

بیمه تکمیلی پولش رو نداد گفت تو که سونو سالم بود واسه چی رفتی سلفری دادی

عزیزم نگران نباش حالا فقط به فکر نی نی باشه استرس سمه برات اصلا به هزینه ش فک نکن انشالله صحیح وسالم بغلت کنی❤

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
میرم حتما مگه میشه نرم میگن تو این اوضاع اخه چرا خدا با من همچین کاری کرد

اره خیلی سخته ولی اول ایشالا بچه سالم باشه ❤️ بقیه اش حل شدنیه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
عزیزم نگران نباش حالا فقط به فکر نی نی باشه استرس سمه برات اصلا به هزینه ش فک نکن انشالله صحیح وسالم ...

چک و اسباب کشی و تولد دخترم و کلی خرجای دیگه همین ماه داریم

کاش حداقل یه وقت دیگه بود

عزیزم من این آزمایش رو نگرفتم چون از استرسی که بهم میده بدم میاد به دکنر‌هم گفتم نمیخام بگیرم قبول کرد.سر دوتا بچه م انجام ندادم این هم سومیه نمیخام انجام بدم چون میدونم همش چرت و پرت و تبادل پول بین دکترهاست‌.حتی دارویی که دکتر برات می‌نویسه میگه از فلان داروخونه بگیر پورسانت میگیره براش.ازمایشگاه میگه فلان جا برو اون هم همینطور .این آزمایشات الکی و چکابها هم همینطور.وقتی ان.تی من سالمه عددش نرماله و تیغه ی بینی تشکیل شده چرا باید ریسک سندروم داون رو برام متوسط یا حتی کم بزنه وقتی جنین سندروم داونی تیغه بینی تشکیل نمیشه و ان.تی ش هم بالاست.تو خودت یه بچه داری باز ناراحتی میکنی؟از تو بعیده

عزیزم من این آزمایش رو نگرفتم چون از استرسی که بهم میده بدم میاد به دکنر‌هم گفتم نمیخام بگیرم قبول ک ...

وای چقدر آروم شدم با حرفت

ان تی ۱.۵ بود دکتر سونوگرافی هم گفت بچه سالمه تیغه بینی هم دیده شد

دکتر ازم پرسید میخوای این ازمایش رو بدی گفتم نه بچه اولم الکی فقط استرس بهم داد که جنین سندروم داون داره و .....

ولی دکتر گفت بدی بهتره اگه مشکل داشت الان بفهمی به نفعته

اخه تو که نمیدونی من با چه سختی باردار شدم ۲۷ سالمه بهم گفتن یائسگی زودرس داری و کلا باردار نمیشست یا ای وی اف هم امکانش خیلی کمه

معجزه خدا بود که منو دوباره لایق مادر شدن کرد 

بهت گفتم که چرا الکیه بخاطر اینکه سندروم داون تیغه بینی تشکیل نمیشه و عدد ntهیچوقت یک و نیم نیست.مال شما اینها نرماله پس جای نگرانی نیست

بهت گفتم که چرا الکیه بخاطر اینکه سندروم داون تیغه بینی تشکیل نمیشه و عدد ntهیچوقت یک و نیم نیست.مال ...

کاملا درست میگی 

خیلی آروم شدم با حرفت 

دعام کن به سلامتی به دنیا بیاد