2777
2789

من باردارم خواب دیدم که تو یه روستا بودم با یه خانم تقریبا مسن که اونجا داشت کاراشو انجام میداد منم پا به پاش میرفتم و باهاش صحبت میکردم تو خواب همش از حامله بودنم میگفتم و کنار یه رود خانه بودیم بهش گفتم من همش هوس شوری میکنم و ترشی بنظرت بچم چیه خانمه با دست روم آب ریخت من همینجور که داشتم با دست صورتم و پاک میکردم گفت پسره گفتم مطمعنی گفت اره وقتی من میگم یعنی پسره دگه بیدارشدم از خواب دیدم ساعت نزدیک شیش و رو به غروبه،،، حالا نظر شما چیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شنیدم دیدن جنسیت بچه تو خواب واقعیته

منم بنظر خودم خواب چرت و پرتی نبود ظاهرش که اینحوری میومد و الان تو طول سه ماه اولین بار هستش که من همچین خوابی میبینم 

من خواب پسر دیدم ولی بچه م دختر بود. 

خیلی به این چیزا فکر نکن. خواب بارداری بیشتر افکار ماست.

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
منم بنظر خودم خواب چرت و پرتی نبود ظاهرش که اینحوری میومد و الان تو طول سه ماه اولین بار هستش که من ...

سونو انتی رفتی؟ اگه رفتی عکسشو بزار بگم چیه

ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد.. ویرانه ی ما بگذارید که ویرانه بماند..🖤

جدی اخه من شنیدم خواب زن امکان داره برعکس باشه

خواب ظن.. بله ممکنه برعکس باشه و اصلا واقعیت نداشته باشه

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
جدی اخه من شنیدم خواب زن امکان داره برعکس باشه

نه عزیزم لون خواب ظن یعنی خوابی که بهش فکر کردی در طول روز 

خواب روز هم تعبیر داره خیلی از خواب هایی که توی روز دیدم تعبیر شده 

البته اگه به چیزی فکر کنی بعد خوابشو ببینی اون تعبیری نداره

....✨️

نه عزیزم لون خواب ظن یعنی خوابی که بهش فکر کردی در طول روز  خواب روز هم تعبیر داره خیلی از خوا ...

چه جالب اینو نمیدونستم ولی من امروز به این موضوع فکر نکرده بودم اصن