2777
2789
عنوان

بچها لطفا اگه میدونید بگید

51 بازدید | 12 پست

ی خاب طولانی دیدم تایپ کنم زیاده خلاصش چندتا مار سه تا رو پل عابر پیچ داده بودن خودشونو نمیزاشتن رد بشم منم داشتم فرار میکردم ک مار هارو دیدم سه تا مار سیاه  میترسم میگن خاب مار بده بنطرتون چی میتونه باشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن مار دشمنه ، به نظرم مانع و دشمنی و حسد رو نمی خوابتون نشون داده(مخصوصا مار سیاه).

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

میگن مار دشمنه ، به نظرم مانع و دشمنی و حسد رو نمی خوابتون نشون داده(مخصوصا مار سیاه).

نزدیک همون پل عابر ک خونه دوست دختر قبلی شوهرم بود مار ها اونجا بودن بعدش خیلی کارا کرد زندگیمو بهم بریزه تازگیا شوهرمم کارش اون سمته خیلی میترسم جادویی چیزی نکنه چون میگن مار جادو هم هست😔😔

نزدیک همون پل عابر ک خونه دوست دختر قبلی شوهرم بود مار ها اونجا بودن بعدش خیلی کارا کرد زندگیمو بهم ...

بد به دلت راه نده عزیزم، توکلت به خدا باشه ، صدقه بده ، و دعا بخون

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

اگر در خاب بینی مار و ماهی به کس نگویی پادشاهی  ولی اینجا مار دشمنه دشمن زیاد داری مانع کارتن

از اکن روز شوهرم باهام خیلی سرد شده مار ها هم نزدیک پل عابر ک خونه دوست دختر قبلیش بود بودن و کار شوهرمم اونجاس هییی