2777
2789
عنوان

ناراحتی خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1580 بازدید | 61 پست
داستان از این قراره که عروسی پسر دایی شوهرم، جالبه همه دعوت شدن بجز ما، یعنی من و شوهرم، حالا بیشتری ...

چه بد 

که همه رو دعوت کردن شما رو دعوت نکردن فامیل نزدیک هم هست مثلا 

من چی بگم که از پدرشوهرم ناراضیم  از صدتا زن خاله زنک تره چند روز پیش الکی سر ی موضوع چرتی که م ...

یا خدا 😳 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هیچی نگفتم تا بعد یه هفته الان خانمش زنگ زده به خواهر شوهر گریه و از این حرفا که من فراموش کردم فلانی رو دعوت کنم من هیچی نگفتم فقط گفتم می تونست زنگ بزنه همین حرفا به خودم یا شوهرم بگه

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌

اشتباه کردی باهاشون رفتی تو یه پروه مجازی الان  نه ولی بعدا بهانه بیار بیا بیرون عامل بزرگه دغدغه هات همون گروهه لعنتیه 

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 

همه برگشتن ازش دفاع می کنن که عروسیه، و سرش شلوغه، من حرفم اینه خب اگه میخواد معذرت بخواد به خودمون زنگ بزنه نه اینکه به خواهر شوهرم بگه

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
اره همیشه هم پشت من به همه بد میگه در حالی که هم احترامشو دارم هم خونشون میرم کار میکنم

چقد خوش قلب و صبوری 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
اشتباه کردی باهاشون رفتی تو یه پروه مجازی الان  نه ولی بعدا بهانه بیار بیا بیرون عامل بزرگه دغد ...

شوهرم هم همین رو میگه، میگه عامل همه حرفا و مشکلات همین گروه‌های مجازیه

ولی دارم میمیرم😭

قربونت برم خودتو اذیت نکن از حقت دفاع کن لازم ب بی ادبی هم نی با احترام از حقت دفاع کن اینجوری پیش بری ی رو کم میاری و دیگه با هیچی جبران نمیشه🫂

همه برگشتن ازش دفاع می کنن که عروسیه، و سرش شلوغه، من حرفم اینه خب اگه میخواد معذرت بخواد به خودمون ...

حق با شماست

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

من چی بگم که از پدرشوهرم ناراضیم  از صدتا زن خاله زنک تره چند روز پیش الکی سر ی موضوع چرتی که م ...

اوه اوه چ خاله زنکیه ...منم جدیدا بدم میاد از اخلاقش ولی در این حد نیست .بقیه بم نمیگن کار کن اون مدام چسبیده ب من ک بابا این خونه برا شماس تو باید همه چیشو راه بندازی مهمون میاد تو باید اینجا باشی عیدا باید خونه رو تمیز کنی و فلان اینا دخترا عروسای مردمن میرن از اینجا انقد ازش بدم اومد گفتم صاحبش سلامت باشه من تا جایی ک بتونم میام اینجا بتون سر بزنم همیشه .انگار فقط برا کلفتی میخواد ادم بره اونجا 

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم: