2777
2789

تعلیق بزن

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم راه برگشتی نیست😔😂😂هرکاری کنی تاپیکات و پستات میمونن فقط دیگه نمیتونی پست بزاری

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️

اگه گزینه ی خروج رو بزنید هم دیگه کاربریتون رو نمیبینید

تا وقتی که دوباره بیاید به صفحه ی نی نی سایت و رمزتون رو بزنید

ولی اگه کلا بخواید کاربری تون رو بترکونید باید به نی نی یار بگید

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
بازم خودم میام میگم از تعلیقی بیرونم بیارن😢 می خوام طوری باشه که اصلا نبینمش

میفهمم

برنامه ریزی کن

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
میشه برام تگش کنید عزیزم

@niniyar_5  

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
میشه برام تگش کنید عزیزم

البته  نی نی یار پنج، ساعت کاریشون از ۵ غروب شروع میشه