الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا تنبلی اگر باشه درمان میشه؟؟ من یکماه هم هست اقدام بارداری کردم ولی نشدم نگرانم 🥺
عزیزم نگاه من خودم قبلان سنودادم پیش دوتاکتربرمش گفتن یه تخمدانت ازبس ضعیفه معلوم نیست انگارعمل کردی درش اوردی یکی دیگشم تنبله وکیست داری گذشت من فقط موزائدچونه داشتم شوهرکردم خداراشکرهزاربارشکردوتابچه دارم یه ماه بعدعروسی گیرم امدبعد۱۴ سال یساله درمان کردم قبلان درمان نشدم من رفتم عطاری دارودادخوردم بعدهم سنوکردم گفت نه کیست داری نه التهاب خوب خوب شدم الانم یساله لیزرمیکنم
ععه خداروشکر 😍خداحفظشون کنه بچه هاتو ولی بدن ها متفاوته دیگه نه خداکنه به منم بده 🥲
مرسی زنده باشی انشاالله بهت میبخشه بروعطاری عرق زنان ویه پوردیه وکپصول دست سازه بهت میده ومعجون سیاهدونه وعسل هم رحمت گرم میشه هم زودکیست هامیفته هم تبلیت خوب میشه زودم بچه دارمیشی ولی اول سنوبده بعدبرودکترافقط قرص متفرمین میدن وقرص ال دی همین میگن واسه تنبلی