2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حد نصاب هر شهر فرق می‌کنه 

مثلاً تهران ۱۴۸بود سیستان ۱۰۱

آبادان ۱۷۰

زنجان اگر اشتباه نکنم ۲۷۵

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
حد نصاب هر شهر فرق می‌کنه  مثلاً تهران ۱۴۸بود سیستان ۱۰۱ آبادان ۱۷۰ زنجان اگر اشتباه نکنم ۲۷ ...

یه سایتی هست ک تعداد سوالات درست و غلط رو میزنی و امتیازتو میگه درسته؟

یه سایتی هست ک تعداد سوالات درست و غلط رو میزنی و امتیازتو میگه درسته؟

سایت نمی‌دونم ولی تمام کانال ها سوالات همراه جواب گذاشته بودن و میشد امتیاز محاسبه کرد

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
من ۱۸ تا غلط ۷۹ تا درست امتیاز بومی میدونی حدودا امتیازم چند میشه ؟

برای پرورشی؟ 

من که نمی‌دونم چند تا تخصصی بوده چند تا اختصاصی و چند تا عمومی چون ضریب هاشون فرق میکنه

سلام عزیزم

امیدوارم حالتون خوب خوب باشه 

من از تاپیک هاتون متوجه شدم که شما امسال آزمون استخدامی آموزش و پرورش رو قبول شدید

میخواستم اگر براتون زحمتی نیست کمی از تجربتون رو در اختیارم بذارید 

منبه شدت دوست دارم دبیری فیزیک قبول شم از الان هم می‌خوام شروع کنم به خواندن  و آماده شدن برای سال آینده

میشه بهم بگید برای عمومی و اختصاصی چه منابعی رو مطالعه کردید

و همچنین برای تخصصی خوندن  فیزیک دبیرستان کفایت میکنه یا باید در حد کتابهای دانشگاهی مطالعه کنیم ؟

سلام عزیزم

امیدوارم حالتون خوب خوب باشه 

من از تاپیک هاتون متوجه شدم که شما امسال آزمون استخدامی آموزش و پرورش رو قبول شدید

میخواستم اگر براتون زحمتی نیست کمی از تجربتون رو در اختیارم بذارید 

منبه شدت دوست دارم دبیری فیزیک قبول شم از الان هم می‌خوام شروع کنم به خواندن  و آماده شدن برای سال آینده

میشه بهم بگید برای عمومی و اختصاصی چه منابعی رو مطالعه کردید

و همچنین برای تخصصی خوندن  فیزیک دبیرستان کفایت میکنه یا باید در حد کتابهای دانشگاهی مطالعه کنیم ؟

سلام عزیزمامیدوارم حالتون خوب خوب باشه من از تاپیک هاتون متوجه شدم که شما امسال آزمون استخدامی آموزش ...

عزیزدلم سلام

بخاطر چند امتیاز کمتر از حد نصاب قبول نشدم

من اصلا رشته م مربوط به فیزیک و این مباحث نیس و اطلاعاتی ندارم

ولی برای عمومی خب درسای مشخصی هست تو دفترچه سالهای گذشته به دقت بخوون

هر منبع رو خط ب خط بخوون و از کانالای مختلف زیاد تست کار کن مثلا برا هر درس ۵۰۰ تست کار کن

موفق باشی عزیزم