از اقلام پذیرایی چیزی بخوره کار بد و زشتیه؟؟؟ از نظر مادر من خیلی قبیح و زشته،صبح مهمون داشتیم من وقت نکردم صبحونه بخورم ضعف داشتم از یخچال یه دونه سیب برداشتم کنار مهمون خوردم جلوی مهمون هم میوه بود بعد از رفتن مهمون کلی باهام دعوا کرده چه حرفا که نزده چون پیش مهمون سیب خوردم،یادمه وقتی ۷ سالم بود چون پیش مهمون آجیل خورده بودم کتک مفصلی بهم زد،کلا همه ی کاراش و رفتارش غیر عادیه نمیدونم مشکل روانی داره یا چی،نظر شما چیه؟ کار بدی کردم؟
لینک کانال من در روبیکا اموزش انواع بافت و شینیون مو کودک برای مادران عزیز که موقع مهمونی و عروسی دغدغه موی کودکشون رو نداشته باشن 😍😍😍😍حتی مامانایی که دلبندتان موی کوتاه یا کم پشت داره و حتی خود مامانا😃https://rubika.ir/shinionkodak
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یادمه چندین سال پیش چارده سالم بود رفتیم خونه یکی از اقوام مارو دعوت کرده بودن سفره پهن کردن و چندین مدل غذا گذاشتن و بچه هاشون و بیرون کردن از سالن داخل اتاق خواب فرستادن بعد خودشون لب نزدن هرچی پدر و مادرم اصرار میکردن که بفرمایید خودتون هم میل کنید نخوردن خلاصه که ما هم کوفتمون شد و در حد یکی دو لقمه بیشتر غذا نخوردیم و شب گرسنه خوابیدیم و صبح هم کارشون رو تکرار کردن ما خونمون شهر دیگه ای بود برای همین اونجا نگه داشتن مارو البته تو اون شهر خونه داشتیم..یادمه که دیگه هیچ وقت پدر و مادرم دعوتشون و قبول نکردن چون واقعا کارشون مثل یک توهین به حساب میومد
عزیزی که امضامومیخونی میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدن خودم و بچههام و همسرم صلوات بفرستید ممنون میشم..منم برای شما صلوات میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️