2777
2789
عنوان

بزغالم داره می میرع😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شهریم حیوونامون تو گله تو روستای نزدیک شهرن

اسهال داره ؟ تب داره ؟ بیشتر بزغاله ها ی که توی فصل های سرد سال به دنیا می آن این مریضی ویروسی رو می گیرن . باید جاشون رو گرم نگه دارید تا یه خورده جون بگیرن (تا دو ماهگی /

بهش لینکو پک  و پنی سلین 5000 بزن تا سه روز . 

من توی 4 ماه نزدیک 100 بزغاله ها مردن . 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
آمپولش زدیم داروشناسی دادیم خوب نشد

نباید می گذاشتید به این مرحله برسه  به احتمال زیاد تلف بشه . اما تلاش خودتونو انجام بدید 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
کاش وقتی مادرش شیرش نمیداد خودتون شیرشو میگرفتین و داخل شیشه میکردین بهش میدادین🥺

عزیزم مام همین کارو میکردیم 

اما بزغاله نیاز به مهر مادری داره شاید اونایی که حیوون ندارن ندونن اما بدون مهر مادری اندازه شیری که میخوردن و رشدشون مشخص نیست خیلیاشونم میمیرن 

چرا مادرش نخواستش؟ زایمان اولش بود؟

مهر بز از میش کمتره . وقت زایمان باید بچه شو بلیسه تا بوی بچه اش رو بدونه و مهر مادری توی وجودش بجوشه . اگر از جلوی چشم اش دور بیوفته و یا جای شلوغ وضع حمل کنه  بچه اش رو نمی گیره . 

عزیزم مام همین کارو میکردیم  اما بزغاله نیاز به مهر مادری داره شاید اونایی که حیوون ندارن ندون ...

خب مهر مادری ک اره میخاد ما خودمون داریم بعضی وقتا ک دوقلو میاره یکی رو تحویل میگیره یکیو ن ماهم مادرشو نگه میداریم تا بچه شیر بخوره یا داخل شیشه میدیم بهش و اون هم زنده میمونه دیگه

من سپردم ب خودش،هر چه الله بخاهد.!)🫠400/6 اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498

پیش ما نبود پیش گله قوممون بود ما تا ۷روزش شد اطلاع نداشتیم دوسش نداره

شکم اش خالی مونده و ضعیف شده و سرما هم بهش اثر کرده . امسال خداروشکر بارندگی بهتره . بز اگر خیس بشه و شب هم هوا سرد بشه  شش می گیره . تا چه برسه به بزغاله 

بزباله ای که بهار تو گرمسیر بدنیا بیاد احتمال مرگش زیاده

خب اره ولی اگه خوب مراقبت بشه دیگه اینجوری نمیشه

من سپردم ب خودش،هر چه الله بخاهد.!)🫠400/6 اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498

الان اومدم خونمون 🥺 نیست پیشم گوشیم بام نبود عکس بگیرم چقد مظلوم بود بین بقیه بزغاله ها عین مرده ...

الهییی🥺🥺🥺عزیزم تروخدا همینطور ولش نکنید دامپزشک بیارین نگاش کنه یا ببرینش تلف میشه خدای نکرده

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓