2777
2789

دوستان سلام لطفا خوب این تاپیک را بخونید . من خودم به دعا و نفرین حیوانات خصوصا سگ و گربه خیلی خیلی اعتقاد دارم بارها شده نذر غذارسانی کردم و حاجت گرفتم .هرجا میرم عروسی یا رستوران بدون خجالت ته مانده های غذاها را که میخواد راهی سطل زباله بشه را برداشتم و آوردم به حیوانات دادم و واقعا حس خوبی گرفتم و ازشون خواستم من را دعا کنند

من همکارم سال گذشته ازدواج مجدد کرد و قبلا هم ازدواج کرده بود و یک دختر بزرگ هم داشت .اینبار با یک به اصطلاح پسر ازدواج کرد که اون هم اتفاقا همکار دیگه ما در شرکت بود  و بعد از اون سخت در تلاش بودند که بچه دار باشند چون به هرحال اون آقا قبلا پدر نشده بود .این دوست من به حیوانات علاقه ای نداشت ولی بنده خدا حیوان آزار هم نبود گاهی حتی یادمه اضافه غذاهاش را به من میداد که به گربه ها بدم .این دوتا متوجه شدند که یه مشکلی سر راه بارداری وجود داره و افتادن به آزمایش دادن و دکتر و آمپول و همین راه هایی که همه ما اینجا یکبار یا شاید هم چند بار رفتیم

از قضا پارسال یه گربه بی جون و نحیف دم شرکت ما پیداش شد من دیدم خیلی وضعش خرابه خلاصه بهش دارو دادم و تا میشد بهش غذا و اینها رسوندم یه دختر دلبر و خوشگل مهربون دیگه ای هم توی هموم کوچه بود که بعدها فهمیدم این خوشگل هم بهش قرص و آنتی بیوتیک داده و بهش رسیده خلاصه گربه جون گرفت و از مرگ رها شد تپل شد و بعد چند وقت دیدیم که شکمش قلمبه شده .اومد توی پارکینگ محل کار ما بچه هاش را به دنیا آورد منم هلاک بچه گربه دلم برای اینها غش میرفت .یک مدت بعد هم اینها از پناهگاه بیرون اومدن و می آمدند  توی حیاط با مامانشون شکار و بازی اینها یاد میگرفتند این را داشته باشید

من زن قانونم.قوی و مستقل و قدرتمندم

بعد نمیدونم چه اتفاقی افتاد یهو غیبشون زد و بعدش دیدم توی حیاط شرکت بغلی براشون یه خونه خیلی شیک و بزرگ درست کردند ظرف آب و غذا و خلاصه انگار خودم سر و سامان گرفته بودم چندباری هم اجازه گرفتم رفتم داخل حیاط همسایه و بهشون غذا و خوراکی دادم و فهمیدم جاشون خوبه.

همکارم رفت آی وی اف کرد نتیجه نداد کلی هزینه و درد و زحمت کشیدند ولی انگار شدنی نبود منم بهش دلداری میدام که نگران نباش تو که خودت دختر داری ناراحت همسرت نباش نگرانی برای حاملگی سم هست و از این حرفها .تا اینکه یک روز که داشتم میرفتم اتفاقی برخور کردم به اون دختر قشنگه که به گربه ها میرسید بهم گفت واحد شما کدوم هست منم بهش گفتم بعد مشخصات شوهر دوستم را داد که یه آقایی با این هیکل و مدل مو و فلان......توی شرکت شماست که  میاد و میره گفتم بله گفت تا زمانی که از دل بچه گربه ها و مادرشون درنیاره به خواسته اش نمیرسه گفت این اقا داشت یک بار بچه گربه ها را با جارو پرت میکرد بیرون از پارکینگتون و مادرشون هی میرفت که نجاتشون بده منم پریدم بهش گفتن آقا داری چکار میکنی خجالت بکش نکن با منم دعوا کرد گفت خیلی دوستشون داری بردارشون ببر اینجا میان روی صندلی میخوابن کثیف میشه!!!!!

گفت من که نمیدونم زن داره بچه داره مجرده چی هست ولی  خواب دیدم انگار  چیزی را میخواد که خیلی دل نگرانه و منتظره براش من که نمیدونم چیه و اصلا نمیشناسمشون ولی توی خواب مطمئن شدم گره کارشون بدتر شده

بعدا فهمیدن این مردک هرجا سگ و گربه دیده یه آزاری رسونده و خصوصا بچه حیوانات را اگه کاری بکنند کارمای بدی داره من چیزی به دوستم نگفتم چون دیدم حالا توی این شرایط درست نیست ولی خیلی دلم میخواد بهش بگم شوهرش را مجبور کنه این کار زشت و خلاف اخلاقی که کرده را یه جوری یه جایی با یه موجود بی زبون دیگه جبران کنه بلکه خدا هم بهشون رحم کنه جهان هستی بهشون رحم کنه و پاک بشه و به آرزوی داشتن بچه برسند .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی به این چیزها حواستون جمع باشه خوشگلا دعای اینها خیلی گیراست چون بیگناه هستند و روح معصوم محسوب میشن فرهنگ زندگی و رفتار با حیوانات را به خودمون و بچه ها یاد بدیم جهان هستی کار خودش را میکنه خیلی حواس جمع باشیم

بحث حیوان ازاری یا حیوان دوستی کاملا با این قضیه جداست یعنی چی آخه نفرین و دعای حیوان سر بچه دار شدن ...

امتحانش مجانی بسم اله

منم وقتی حالم خیلی بد میشه 

برای سگ غذا میبرم بهش میگم دعام کن 

شوهرم یاد گرفته نمیزاره من ببرم میگه بده من ببرم میره خودش بده 

ولی در کل گره از مشکل ادم باز میشه 

من برای یا کریم ها غذا میریزم میگم برسه به روح پدرم 

حتی روی روفرشی برنج اینا میریزه اونارو تو حیاط تکون میدم کبوتری گنجشکی یا کریمی میاد میخوره میگم برسه به روح پدرم 

منم وقتی حالم خیلی بد میشه  برای سگ غذا میبرم بهش میگم دعام کن  شوهرم یاد گرفته نمیزاره ...

منم هربار به گربه به سگ به پرنده غذا میدم میگم نور بشه برسه به روح مادرم و میدونم که میرسه