2777
2789

بین علمای مسئول😒اختلاف بود تعطیلی پنج شنبه و جمعه باشه یا جمعه وشنبه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه دیدم نوشته از ده خرداد قابل اجراس

خدا کنه اجرا نشه

درخواست دوستی قبول نمیکنم.                                           یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده

فقط برای ادارات دولتیه . تو تهران همه ادرات پنج شنبه تعطیلن که بجای 5شنبه، شنبه تعطیل باشن. چیز خاصی نیست

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
فقط برای ادارات دولتیه . تو تهران همه ادرات پنج شنبه تعطیلن که بجای 5شنبه، شنبه تعطیل باشن. چیز خاصی ...

از نظر بازارهای جهانی مهمه پنجشنبه باشه یا شنبع کشوراب دیگه شنبه تعطیلن و بکشنبه فک کنم ماهم پنجشنبه جمعه تعطیل باشیم از لحاظ اقتصادی خیلییی ضررر داره 

چمیدونم والا به جای اینکه یه فکری برای اقتصاد درمونده کشور بکنن قانون های من درآوردی تصویب میکنن&nbs ...

اینم براے اقتصاده بہ خاطربانڪ جهانے چون اونام شنبہ تعطیلن

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
چمیدونم والا به جای اینکه یه فکری برای اقتصاد درمونده کشور بکنن قانون های من درآوردی تصویب میکنن&nbs ...

همینم برا اقتصاد کشوره

توضیح بدم یا درکش میکنین؟

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
بین علمای مسئول😒اختلاف بود تعطیلی پنج شنبه و  جمعه باشه یا جمعه وشنبه

بجای اینکه مشکلات مردم رسیدگی کنن به فکر این هستن شنبه را بجای پنجشنبه تعطیل کنن😕

درخواست دوستی قبول نمیکنم.                                           یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده
فقط برای ادارات دولتیه . تو تهران همه ادرات پنج شنبه تعطیلن که بجای 5شنبه، شنبه تعطیل باشن. چیز خاصی ...

فک کنم مدارسم تعطیل میشن اینجوری

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی