2777
2789

این یک شکایت نامش تاریخش هم ماله ۱۴۰۳. ۸ اردیبهشت.  فحاشی توهین. ناموسی.  حکم جلب اومده. یعنی پلیس میاد. قشنگ میبرتت اگر بعد مهلت ۵ روزه که دادگاه داده نیایی 😜  حکمش هم سنگینه. شکایت تو روبیکا از طریق آیدی توسط پلیس فتا با مدارک انجام شده. و حکم جلبشو گرفتن.  طرف حرفی نزده. ولی آدرس های قدیمی خونشون هم تو پرونده در اومده. آی پی سیم کارت همه چی. خلاصه مراقب خودتون باشید.   وَالَّذِينَ يَرْمُونَ الْمُحْصَنَاتِ ثُمَّ لَمْ يَأْتُوا بِأَرْبَعَةِ شُهَدَاءَ فَاجْلِدُوهُمْ ثَمَانِينَ جَلْدَةً وَلَا تَقْبَلُوا لَهُمْ شَهَادَةً أَبَدًا ۚ وَأُولَٰئِكَ هُمُ الْفَاسِقُونَ

۴ سوره نور

و کسانی که زنان عفیفه پاکدامن را به زنا متهم می کنند، سپس چهار شاهد نمی آورند، پس به آنان هشتاد تازیانه بزنید، و هرگز شهادتی را از آنان نپذیرید، و اینانند که در حقیقت فاسق اند.

کاربر پسر🔵 (با افتخار خاله زنک هستم )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو ای کاش اون کاربری ببینه که دیروز اسکیرین از فحشاش گذاشته بودن یه چیزایی میگفت که هر کلمه شو نیم ...

این برگه رو کپی کن. به همه نشون بده 

اگه واقعن حقیقت داشته باشه باعث میشه یسریا خوب ادب شن:) 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
اونام برن شکایت کنن همین میشه ولی کی میره این همه راهو چون فقط یه یارویی برگشته بهش فحش داده

ولی خدارشکر واقعاً رسیدگی میکنن و سخت پیله هستن.