2777
2789
عنوان

کادو ختنه چی ببرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 20 پست
خب با شلوار اذیت نشد؟

فقط خوابیده بود سه روز بعد خوب شد

بنظرم آدمایی که با هر کسی دوست نمیشن هر مهمونی رو نمیرن هر لباسی رو نمیپوشن هر حرفی رو نمیزنن و حتی تو خلوت خودشون برای خودشون چارچوب دارن؛ آدمایین که نشون میدن درسته که آزادی قشنگه منتها نه به هر قیمتی!✨🌿ما نسلی هستیم که رجایی رو شنیدم و رئیسی رو دیدیم🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب، واقعا سه روز خوابیده بود؟ خب اگه این طور باشه فکر کنم ختنه توی سن بالا بهتر باشه، درسته؟

نه فامیلای ما که همه موافقند بچگی تو مای بیبی خوب میشه و بزرگ شد نمی‌فهمه

داداشم سه روز خوابید روز چهارم بردیمش حموم دیگه بلند شد راه رفت چهار سالشه

بنظرم آدمایی که با هر کسی دوست نمیشن هر مهمونی رو نمیرن هر لباسی رو نمیپوشن هر حرفی رو نمیزنن و حتی تو خلوت خودشون برای خودشون چارچوب دارن؛ آدمایین که نشون میدن درسته که آزادی قشنگه منتها نه به هر قیمتی!✨🌿ما نسلی هستیم که رجایی رو شنیدم و رئیسی رو دیدیم🖤
راستی آخرش چی بردی؟

چندتا از فامیلا اسباب بازی گرفتن براش منم ۵۰۰ پول بردم انداخت قلکش