2789

دارم از سر درد میترکم کاش مادر نبودم هیچوقت...

حق من از دنیا این بلاها نبود سرم اومد💔😔

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با چوبی که دستتون گرفتین همه رو نزنید، بعضی بچه ها بخاطر پدر و مادر آسیب دیدن. 

من خودم متاهل هستم 

دبیرم 

دو تا بچه دارم 

خدا شاهده همین ده دقیقه پیش از دست مادرم زار می زدم 

از بغض دارم می ترکم 

خدایا حال منو ببین 

من خودم متاهل هستم  دبیرم  دو تا بچه دارم  خدا شاهده همین ده دقیقه پیش از دست مادر ...

بله متوجه ام.

منم با وجود اینکه کم کم دارم به مرز چهل سالگی میرسم ،اما گاهی از شدت آزار زبانی مادرم، از شدت افکار نادرستش احساس خیلی بدی بهم دست میده که روی جنبه های دیگه زندگیمم اثر میذاره. 

مثلا روزی که میتونم شاد باشم، به یه شکل منفی و کسل کننده ای میگذره. در نهایت روی کیفیت زندگیم اثر منفی داره. حالا من حق دارم ناراحت باشم و شکایت کنم و نبخشم یا نه؟

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

بله متوجه ام. منم با وجود اینکه کم کم دارم به مرز چهل سالگی میرسم ،اما گاهی از شدت آزار زبانی مادرم ...

شما منو درک می کنی 

خدا می دونه چشمام پر اشکه 

مردم مادر دارن ما هم مادر داریم والله 

شما منو درک می کنی  خدا می دونه چشمام پر اشکه  مردم مادر دارن ما هم مادر داریم والله&nbs ...

عزیزم ناراحت نباشین🌸🌿

خداروشکر ازدواج کردی و دو تا دسته گل داری. این نعمت خدا برای شما هست. امروز دیگه مستقلی، مجبور نیستی آزار مادرت رو تحمل کنی. به زندگی قشنگت برس  🌷🦋🌷🦋🌷

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...