2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من فقط واکسن یک سالگی اذیت شد  بقیه اوکی بود

چقدر عجیب  بچه من تنها واکسن بی تب و عوارضش همون یک سالگی بود  

دوماهگی   بک هفته   پنج نفر ادم   فقط،راه بردیم اینو شبو روز  صافمون  کرد 

۴ ماهگی   تب شدید  بی تابی 

۶ ماهگی  تب  شدید   درد  بی تابی گریه   تا  دوماه هم پاش قرمز  کبود  بود    دو بار دگتر بردم از ترسم 

یک سالگی   بهترین واکسن 

و اما ۱۸ ماهگی  یا حسین   نه راه میرفت  نه غذا میخورد فقط،گریه  بغل   پاشو  تکون نمیداد همش میگفت درد   بعد واکسن  بردمش پارک  بازی کنه   باز اونجا یکم  تکون داد وای اومدیم خونه اصلااااااا تکون نخورد   دیگه 

چقدر عجیب  بچه من تنها واکسن بی تب و عوارضش همون یک سالگی بود   دوماهگی   بک هفته &n ...

پسر من فقط برای ۲ماهگی و ۱۸ماهگی کمی تب کرد ،درد خب طبیعیه بالاخره 

واکسن یک سالگی رو ک زدیم اورین گرفت ،خیلی شدید 

و یک طرف صورتش ورم وحشتناکی کرد 

پسر من فقط برای ۲ماهگی و ۱۸ماهگی کمی تب کرد ،درد خب طبیعیه بالاخره  واکسن یک سالگی رو ک زدیم ا ...

اع  دختر من  ۱۸ ماهگی زدیم   ماه پیش بود   بعد یک هفته  همه تنش   سرخ شد   عین سرخک   چطوریه اون مدل   لوپاشم  انگار   ورم کرده بود   و سرخ بود   کلا سخت بود همه واکسن هاش 

الان من غمم گرفته برا واکسن امسال ،ک میخاد بره کلاس اول 

پسر جاریم زد هفته پیش  بهش گفتم خوبی   گفت اره فقط یکم  درد میاد نمیتونم توپ بازی کنم     ولی  من خودم یادمه زدم کلاس اول   یک ماه از دست درد گریه کردم  تکون ندادم  سخته   اینم