2777
2789
عنوان

خوابم مث خواب زمستونی خرس شده ☹

126 بازدید | 12 پست

اولا ک تا سرمو بزارم رو بالشت رفتم دوما بمبم بترکونن من ببدار نمیشم سوما من ساعت ۵ بیدار بودم الان دو سه روزه ۷ /۷ونیم و چون چند روز دیگ کنکور دارم این خواب زیاد اذیت کنن چجوری بیدار شم؟ از برنامه هایی ک تا بیدار نشی ولت نمیکنه هم نصب کردم ولی فایده نداره اونو قطع میکنم دوباره میخوابم

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که کل ۲۴ساعت ومیتونم بخوابم

منمممممم

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

چیکار کنم‌برای کنکور بهتر بخونم اصلا نمیتونم بخونم 

چرا؟

ببین مشاور تلفنی ۱۴۸۰ زنگ بزن بهتر راهنماییت میکنن رایگانم هست 

عزیزم باید بری پزشک چکاب شی کمبود یکسری ویتامین ها منجمله آهن و اینموارد باعث خواب زیاد میشه 

دومین مورد استرس این هم باید بری اگر معضل شده پزشک بهت دارو بده 

کنکور داری شوخی نیست حتما پیش یک پزشک کاربلد برو دخترم

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

اکه خواب کافی هفت هشت ساعتو داری و باز میخوابی

احتمال زیاد کم خونی هم هست دلیلش برای اون قرص بخور

قرص کافئین دیویست بخر از داروخونه بخور منم امتحان دارم خریدم

ورزشم تاثیر داره یه ده دقیقه بیست دقیقه آهنگ بذار برقص ، جوری که ضربانت بره بالا و گرمت بشه 

تو هوای بیرون بشبن یکم ، یه تعویض هوا به اتاقت داشته باش

و یه چاییم بذار بخور

من این کارهارو میکنم

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
عزیزم باید بری پزشک چکاب شی کمبود یکسری ویتامین ها منجمله آهن و اینموارد باعث خواب زیاد میشه  ...

چشم حتما

تابستون ازمایش دادم همه چیم اوکی بود فکر کنم چون این مدت وزنم رفته بالاین وضعیتم واسه چربی خون باشه چون سابقه چربی خونم داشتم قبلت 

اصلا نمیتونم بخونم یجوری بی احساس شدم تروخدا اگه یه راهی هست به منم بگید

اول از همه ورزش کن 

من خودم با ورزش سرحال میشم 

دوم اینکه هر فکری موقع درس میاد سراغتو رو کاغذ بنویس بگو تو تایم استراحت بخش فکر میکنم و این کادو بکن سوم وایت نویز و صدا پیانو ب افزایش تمرکز کمک میکنه ۴ اینکه گوشیو هر ده دیقه بزار رو زنگ و خودتو ملزم کن تو اون ده دیقه حتما بخونی 

و در نهایت با مشاوری ک گفتم تماس بگیر رایگانه ضرر ک نداره 

پادکستای انگیزشیم میتونی گوش بدی 

و اینم حسو حالت طبیعیه خیلیا اینجوری میشن ولی اونی برد کرده ک بتونه مدیریتش کنه

اکه خواب کافی هفت هشت ساعتو داری و باز میخوابی احتمال زیاد کم خونی هم هست دلیلش برای اون قرص بخور ...

چه خوب عزیزم انجام میدم 

اره خوابم اگ تا ۷ بخوابم میشه ۷ /۸ ساعت 

قرص کاعئین باید قایمکی برم بخرم چون مامانم کلا با کافئین دشمنه چ برسه قرصش