2777
2789
عنوان

خواهر گرامیم فتنه به پا کرد 😵‍💫

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 39 پست
فقط پشت کسی حرف نزن و حرف بقیه درباره خودت رو به پشم بگیر اینطوری تورو آدم حساب میکنن و با تو اوکی م ...

مرسی عزیزم اره دارم همین کارو میکنم

یه تایمی از حرفایی که پشتم میگفتن خیلی ناراحت میشم الان کم شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخلاق خواهرت مثه پدره منه همیشه پیشه این داداشم از اون داداشم حرف می‌زد پشت سر او یکی پیشه این یکی 

با همین کارشم اختلاف بدی انداخت میونه خانواده 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
اخلاق خواهرت مثه پدره منه همیشه پیشه این داداشم از اون داداشم حرف می‌زد پشت سر او یکی پیشه این یکی&n ...

وای بابای منم همینه و البته دروغ هم میگه به طرفین🤧

الهی یا ارحم الراحمین مسیر ازدواجم رو هموار کن 🤲🥺
خانواده ی شوهر منم اینجورین و من بهشون میخندم فقط‌ البته اونا بعد کلی خبرچینی و نمامی خود طرف رو هم ...

وای یا خدا

دقیقا من بدبخت از خانواده شوهرم شانس نداشتم

فامیلا هم همینن

کاش منم اینطوری بودم واقعا 

اینجوری بهتر بود

تو. جمعی که مثلشون نیسی، خیلی اذیت میشی

راهکار اینه که از همدیگه عذرخواهی کنید و ازین ببعد حرفاتونو به خود طرف بگید اگه نمیتونید بهش رودر رو ...

بخدا من اینجوریم 

من مثلا یه وقتا انقدر حرف طرف برام درد داشته که کلی حرف داشتم ولی از بغض خفه شدم نگفتم 

بعد بهش اس دادم گفتم

یا خودم حرف زدم

اینا نمیدونم چشونه

اخلاق خواهرت مثه پدره منه همیشه پیشه این داداشم از اون داداشم حرف می‌زد پشت سر او یکی پیشه این یکی&n ...

بدبختی بابامم همینه 

مامانم حرفای همه رو فقط ب من میگه اونم چون که من ب هیچکس نمیگم 

ولی این ابجیم امشب فتنه انداخت

بخدا من اینجوریم  من مثلا یه وقتا انقدر حرف طرف برام درد داشته که کلی حرف داشتم ولی از بغض خفه ...

سسعی کن این رفتارتو ادامه بدی تا زمانی که دیگرانم تحت تأثیر تو قرار بگیرن و درست بشن انشاالله البته بعضیا مثل پدر من درست بشو نیستن متاسفانه، خدا به راه راست هدایتشون کنه ان شاء الله 🤧

الهی یا ارحم الراحمین مسیر ازدواجم رو هموار کن 🤲🥺
وای بابای منم همینه و البته دروغ هم میگه به طرفین🤧

اره پدر منم گاهی این کارو میکرد 

از طرفی پدرم بلد نبود که چطوری باید با پسر رفتار کنه 

از طرفیم عموهام و پسر عموهام توی خونه فتنه به پا می کنند 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
بدبختی بابامم همینه  مامانم حرفای همه رو فقط ب من میگه اونم چون که من ب هیچکس نمیگم  ولی ...

درکت میکنم عزیزم توی خونه ماهم همیشه همینطوره 

بیشترشم از طرفه بابامه ،مثلا میدونه من بعده فوت برادرم چقدر روی این یکی برادرم حساس شدم و ترس از دست دادنشو دارم 

اما همیشه میاد پشت سر داداشم حرف میزنه و منو زجر میده 

چیزهایی که به چشم ندیده رو به داداشم میبنده ،تهمته ناروا میز نه ،گاهی که حرصم میگیره ازش از خدا میخوام تقاص این تهمت ها و دروغ هاو ظلم هایی که به من مادرم و برادرم میکنه رو پس بده