2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پر شده عزیزم ماشاءلله 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
خیلی کارا زینک خوردم آمپول بیوتین بپانتن رزماری حنا😅😆

میشه بیشتر توضیح بدی دلیل ریزشت چی بود ؟چندوقت زینک خوردی؟حنارو چه جوری و چه مدت استفاده کردی ممنون میشم راهنماییم کنی موهام خیلی ریخته

میشه لطفا برای شفا بیماری هام یدونه امن یجیب بخونین؟؟بگین بهم منم براتون صلوات میفرستم
میشه بیشتر توضیح بدی دلیل ریزشت چی بود ؟چندوقت زینک خوردی؟حنارو چه جوری و چه مدت استفاده کردی ممنون ...

دوبار حنا گذاشتم با آب گرم مخلوط میکردم یه ساعت میزاشتم بمونه

زینک ۵،۶ورق خوردم

رزماری و میجوشوندم آخر حموم میریختم رو سرم

فکر کنم رزماری از همشون بهتر جواب داد

غم پنهون قاب خالی از عکسم،تو این دنیای وارونه،منم تنها که برعکسم
میشه بیشتر توضیح بدی دلیل ریزشت چی بود ؟چندوقت زینک خوردی؟حنارو چه جوری و چه مدت استفاده کردی ممنون ...

دلیل شو نمیدونم واقعا 

دوبار حنا گذاشتم با آب گرم مخلوط میکردم یه ساعت میزاشتم بمونه زینک ۵،۶ورق خوردم رزماری و میجوشوندم ...

مرسی عزیزم ایشالا پرتر هم میشه

میشه لطفا برای شفا بیماری هام یدونه امن یجیب بخونین؟؟بگین بهم منم براتون صلوات میفرستم
رزماری چجوری زدی خیلی تعریف کردن ولی من تاثیر نمیبینم یماه میزنم چند وقت زدی

من دو سه ماه زدم الان چند ماهیه نمیزنم تنبل شدم

میجوشوندم آخر حموم یه لیوان میریختم رو سرم