2777
2789
عنوان

برای حس خوب🌱

89 بازدید | 15 پست

سلام

شبتون بخیر

تسبیح دستمه 

برای همین گفتم برای هرکدوم از شما عزیزان،به نیت شما  ۵ تا صلوات بفرستم

این حس خوب از اینجا به شما منتقل بشه در این شب قشنگ

انشالله همتون حاجت روا بشید،مشکلات همه حل بشه و آنچه خیره برای همه پیش بیاد

اگه دوست داشتین براتون صلوات بفرستم اسم تون یا نیت تون رو بگین 

بعد از اینکه صلوات فرستادم لایک میکنم✨️

میشه برای حاجت روایی منم دعا کنی ممنونم ازت

✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟!                                                   ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ممنون میشم برای موفقیت بچم بخونی.

منم براتون آیة الکرسی میخونم 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
انشالله موفق باشن در تمامی مراحل زندگی✨️ ممنونم ازتون

ممنونم همچنین 🌺

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

سلام عزیزم وقتتون بخیر

تو یه تاپیکی گفته بودین دوستاتون پیش دکتر نوشین شعبانی بینی شون رو عمل کردن

میشه بگید چه سالی عمل کردن و هزینه عمل چقد شده و کدوم بیمارستان یا کلینیک عمل کردن؟ مچکرم 

سلام عزیزم وقتتون بخیرتو یه تاپیکی گفته بودین دوستاتون پیش دکتر نوشین شعبانی بینی شون رو عمل کردنمیش ...

سلام گلم

ببخشید دیر شد که جوابتون رو بدم

یکی شون بهمن ۱۴۰۲ عمل کرد به قیمت ۲۵ میلیون

یکی شون ۳ سال پیش

الان اگه اشتباه نگفتم هزینه‌اش ۴۵ الی ۵۰ میلیون باشه.

اطلاع دارم که کلینیک عمل کردم ولی نمیدونم اسم کلینیک کجا بوده.