2777
2789
عنوان

رودربایستی

71 بازدید | 6 پست

من با دوستام رفتم مسافرت بعد من پول یه وعده رو حساب کردم .  بعد هیچکی به رو خودش نیاورد . الان به نظرتون تو گروه این طوری بگم خوبه ((بچه ها پول غذام ...... شد . قابل‌تون رو هم نداره ))  یا نگم تا خودشون بگن؟ 

چرا حساب کردی؟

من که روم نمیشه به روشون بیارم در عوض میتونستم همون جا دنگمو میذاشتم وسط بقیه هم مجبور بودن پیاده شن

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

نه اینجوری نگو من یه‌بار از یکی پول طلب داشتم بهش گفتم عزیزم فلان تومن پول اومده تو حسابم تو زدی؟قابلی نداشت البته

بعد خودش گفت نه نزدم کلی عم عذرخواهی کرد عصرش زد😂😂

حس‌میکنم‌من‌اگه‌بخوام‌برم‌دنبال‌‌علاقم‌باید‌برم‌‌بخوابم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا حساب کردی؟ من که روم نمیشه در عوض همون جا دنگمو میذاشتم وسط بقیه هم مجبور بودن پیاده شن

اخه قرار شد  که یکی از خونه آماده کنه بعد پولشو دنگی تقسیم کنیم . بعد سر سفره گفتن من گفتم برم خونه حساب کنم دیگه ام هیچکس چیزی نگفت 

اخه قرار شد  که یکی از خونه آماده کنه بعد پولشو دنگی تقسیم کنیم . بعد سر سفره گفتن من گفتم برم ...

خب پس اگه گفتن حساب کن بگو بنظرم

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷