2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا یک روز صبوری میکنم بعد دنبال علت میگردم البته اگر خدایی نکرده بدونم مشکلی پیش اومده پیگیرش میشم

خوبه یه روز میتونی صبوری کنی من صبور نیستم

خوشا پیدا شدن در عشق...برای گم شدن در یار...❤️
وا نامزدم یه روز سراغ نگیره؟😐 خب نگیره مگه آدم باید هر روز پیام بده؟  بعد پیام بدی چی بگی؟ ...

گفتش گیر خانوادم منم دعوا کردم باز امروزم حالمو نپرسید خیلی عصبی و کسل میشم

وقتی عقد بودیم حتی چهار روزم شده بود از هم خبر نداشتیم الان دو تا بچه داریم هنوزم همینطوریم همه تعجب ...

چ باحال،ولی من نمیتونم کنار بیام

حتی ازش دلیلشو نپرسیدی؟ناراحت نمیشی؟من میفتم رختخواب کلا

نه گلم شمارشم پاک کردم 

گفت دندونامو لمینیت کردم 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

بهش زمان بده..ببین تغییر میکنه

دیروز کلا دورش آفتابی نشدم خودش دو سه تا پیام داد اما خیلی سرد،کاریش ندارم سعی میکنم یه کم به کارای خودم برسم

دیروز کلا دورش آفتابی نشدم خودش دو سه تا پیام داد اما خیلی سرد،کاریش ندارم سعی میکنم یه کم به کارای ...

افرین،اینجوری به خودت و روح و روانت لطف کردی و به طرف مقابلت ارزشت رو رسوندی