2777
2789

برای برنامه نویسی نیازی به دانشگاه نیست در دانشگاه فقط الف با رو یاد میگیرید بهتره برید کلاس های خصوصی یا آموزش گاه ها

پیشنیاز خاصی هم نمیخواد فقط علاقه +پشتکار و تمرین میخواد

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای برنامه نویسی نیازی به دانشگاه نیست در دانشگاه فقط الف با رو یاد میگیرید بهتره برید کلاس های خصو ...

اگر بخوام رشته دانشگاهی برم که بهش مرتبط باشه چی باید برم ؟

چقدر زمان می بره تا بشه یاد گرفت ؟ 

درآمدش خوبه ؟ 

اگر بخوام رشته دانشگاهی برم که بهش مرتبط باشه چی باید برم ؟چقدر زمان می بره تا بشه یاد گرفت ؟ درآمدش ...

رشته های دانشگاهی مرتبط با برنامه نویسی به ترتیب زیره

مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار و سخت افزار

فناوری اطلاعات و ارتباطات

مهندسی پزشکی

مخابرات

الکترونیک

البته مخابرات و الکترونیک تا حدودی به برنامه نویسی مربوط هست اولویت اول برای برنامه نویسی گرایش نرم افزار هست.

بعدشم دانشگاه مسائل تئوری برنامه نویسی رو به شما یاد میده اگه میخای برنامه نویسی یاد بگیری من خودم با دوره 12 قدم برنامه نویسی شروع کردم و میتونی باهاش تو شش ماه بصورت مستمر و با تمرکز بالا و تمرین زیاد برنامه نویس بشی اولین زبان هم حتما سی پلاس پلاس رو انتخاب کن

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن👑 کانال تلگرام آموزشی برنامه نویسی من codeCraft_77

ممنونم من پایتون رو انتخاب کردم خوبه؟

برای شروع ؟ خیر مناسب نیست بهتره با سی پلاس پلاس شروع کنید اونایی که با پایتون شروع میکنن من خودم بیشترشو دیدم واقعا بعدا نمیتونن پیشرفت کنن ولی پایتون رو میتونی بعدا یاد بگیری بعنوان زبان دوم سوم و ....

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن👑 کانال تلگرام آموزشی برنامه نویسی من codeCraft_77

عزیزم میشه در مورد برنامه نویسی یک کمکی کنید

حتما ... چه کمکی ؟