2777
2789

خیلی لاغر بودم و الان  ۵ ۶ کیلو اضافه کردم اعتناد به نفسمو ا دست دادم 

میشه صادقانه بگید خیلی شکم و پهلو ضایس نسبت به سنم؟

۲۰ سالمه

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدم ۱۵۹ وزنم ۵۳

من با این قد ۶۸ کیلو هستم ولی چون استخوان بندیم ضعیفه خیلی چاق بنظر نمیرسم

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
خوبه

قد و وزنم خوبه ولی هیکلم حس میکنم خوب نیست 

دوستم وزنش از من بیشتره خیلی خوش فرم تره من انگار کل وزنم رفته رو شکم و پهلو

قد و وزنم خوبه ولی هیکلم حس میکنم خوب نیست  دوستم وزنش از من بیشتره خیلی خوش فرم تره من انگار ...

بذار نظر بدم گلم

از اِعلان لایک بدمممم میاد...جون عزیزتون لایک نکنینننننن

یکم شکم وخیلی کمترپهلوداری حساس شدی فکرکنم گلم بدنیستی 

خیلی خوش هیکل بودم آخه قبلا😭همه بهم میگفتن چیکا میکنی انقدر هیکلت خوبه 

الان شکم و پهلو آوردم برام جدیده 

خیلی خوش هیکل بودم آخه قبلا😭همه بهم میگفتن چیکا میکنی انقدر هیکلت خوبه  الان شکم و پهلو آوردم ...

وای عزیزم مگه ۵ الی شیش کیلوچیه که انقدرخودتوعذاب میدی براش یه ماه کم خوری همراه بارقص ویا پیاده روی انجام بدی کم میشه دیگه گریه کردن نداره