بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینا ازدواجشونو نه کتمان میکردن نه تایید مردم رو نگه داشتن تو آمپاس ولی سریع تا گفتن خیانت اومد گفت نه نبوده پس معلومه یه خبری بوده انقدر سریع انکار کرد میتونست مثل خبر رابطشون مردم رو تو بی خبری نگه داره
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز
اون مرتیکه امین فردین گفته اون زر زیاد میزنه با ابروی همه بازی میکنه مرتیکه عوضی بهترین کارش همینه میگه فلانی و فلانی جداشدن دیگه فکر نمیکنه این حرفا چقدر بار روانی داره من خودم یه بار یه نفر گفته بود فلانی یعنی من از شوهرم جدا شدم واقعا اعصاب خورد شد و به هم ریختم چه برسه به اینکه بااین حرفا کل رسانه هارو پرکنی یا مرتیکه ی بیشعور هژاران تهمت به بقیه میزنه از زنا و فساد گرفته تا همجسنگرایی و...هیچوقت مدرک نشون نمیده فقط میگه مدرک دارم خب اصن بر فرض محاااااااال اینا حقیقت داره تو مگه کی هستی که میای ابروشونو میبری خداوند خودش ستار العیوبه بعد نمیدونم این مرتیکه ی عوضی چی میخواد