2777
2789

یک شنبه نهایی ها شروع میشه 

تیر کنکور دارم 

اونوقت داداشم عمل لوزه کرده 

و صبح و عصر و شب مهمون داریم

دارم دیووووومه میشمممم😫😭

عین خر داد میزنن گوشگیر هم فایده نداره 

از اون ور مشاور ...هم میگه ۱۳ باید بخونی 

از من بدبخت تر هست ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متنفرم از مهمونی که برای ملاقات مریض میاد

شاید مریض خسته باشه حال نداشته باشه 

شاید خانواده مریض خسته باشن ندونن به مهمون برسن به مریض برسن

وای بدم میاد چقدررررر

متنفرم از مهمونی که برای ملاقات مریض میاد شاید مریض خسته باشه حال نداشته باشه  شاید خانواده م ...

ب مشاوزم گفتم امروز میخندیدددد میگفت مهمون چی مگه عمل قلب بازههه؟؟؟ 

گفتم دیگه شهرستان منتظر یه اشارن که بیان اوار شننن

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️بخون بخون من تو این شرایطم میخونم چرااا چون دیگه نمیتونم پشت کنکور وایسمم دیوونه شدم ت ...

خیلی دیراقدام کردم فک نکنم تو این یه ماه اینا بتونم خودمو برسونم

هعیی کاش پول ازادو داشتم حداقل

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

هنسفری فایده نداره همین الان دارم خب الان وسط هالم ب خدااا  کتاب خونه هم نمیرم اگرم برم روزای ...

همونم خوبه من کتابخونه ساعت شیش میرفتم تا هفت هشت تا ده ساعت میخوندم وقتی میومدم خونه هم ادامه نمدونم والا نظری ندارم 

وقتی از ماه عکس میگیری نمیگی چه ماه زشته میگی (دوربین نمیتونه زیبایی های ماه رو ثبت کنه )