2777
2789

گیر افتادم بخدا با خالم اینها یه کوچه فاصله داریم قراره یه روزه برن جایی برگردن دخترخالم سی سالشه ولی شب تنهاست الان خالم جلوی من گفت حالا من به زن همسایمون میگم شب بیاد پیشش بخوابه من یه تعارف زدم ولی شوهرم اخلاق نداره الان بگم دخترخالم بیاد یا من شب برم پیشش میدونم کلی غر میزنه به جونم حوصلشو ندارم نمیدونم چکار کنم اگه نگم بهش زشته بگم هم باید کلی حرف بشنوم 😔 کسی راهکاری داره؟ ادمهای با سیاست بگید چکار کنم

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو بره خونه مامانت یا مادربزرگتون

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.
۳۰ سالشه مگ بچس ک کسی بره پیشش بخوابه بشین تو خونت ول کن

اره ولی مثل بچه هاست کلا الان حتما توقعشون میشه من به دوش بکشمش تازه از من بزرگتره

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱

سیاست این بود وقتی اخلاق همسرتون رو میدونید تعارف نمی کردید 

حالا دیگه مجبوری غر همسرتون رو تحمل کنید

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بگو بره خونه مامانت یا مادربزرگتون

مامانمو مامانبزرگمم میرن قراره برن برای ختم

بچه نیس ک من ۱۸ سالمه بعضی شبا تنها میمونم😐

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                   

یعنی دختر ۳۰ ساله نمیتونه تنها بمونه ؟؟ به خدا من ۱۷ سالم بود خانوادم چند روز رفتن تهران من شب تنها ...

من ۳۱ سالمه و متاهلم و عمرا بتونم شبا تنها بخوابم

من حتی خواب بعدازظهر هم اگه کسی نباشه نمی تونم بخوابم

سیاست این بود وقتی اخلاق همسرتون رو میدونید تعارف نمی کردید  حالا دیگه مجبوری غر همسرتون رو تح ...

بابا مجبور شدم خالم گفت میگم زنه همسایه بیاد شب پیشش بعد مامانبزرگمم گفت خوب با فلانی (اسم من) شب برید خونه ما بخوابید من گفتم خوب بیا خونه ما